Ще го изчукам !
Първоначално написано от solo_ Ще го изчукам ! Значи да се пазя от теб ?
Първоначално написано от fanton1 Значи да се пазя от теб ? Пази се девствен !
Първоначално написано от solo_ Пази се девствен ! Няма.
Иска ми се, ама не бих. Той е мой приятел...
Не.
да
Първоначално написано от АгентМура да Охааааа !!! Сега divergent като разбере !!! Охаааааааааа !!! Ще те изкорми !
не
Първоначално написано от solo_ Охааааа !!! Сега divergent като разбере !!! Охаааааааааа !!! Ще те изкорми ! що така?
по темата не
Първоначално написано от divergent що така? Понеже знам, че вие двете се обичате, а мен ... нищо, нищо...
Първоначално написано от solo_ Понеже знам, че вие двете се обичате, а мен ... нищо, нищо... Ние се обичаме по друг начин, хомо историите са при други потребители и то от мъжки пол.
Първоначално написано от solo_ Понеже знам, че вие двете се обичате, а мен ... нищо, нищо... Реших, че вече си се примирил с факта, че не си обичан.
Първоначално написано от divergent Ние се обичаме по друг начин, хомо историите са при други потребители и то от мъжки пол. Така е.
Първоначално написано от Indistinct Така е. Честно ли ве ?
Първоначално написано от solo_ Честно ли ве ? Да ве.
Първоначално написано от divergent Да ве. Така ли, we ?
Първоначално написано от solo_ Така ли, we ? мЪ да. това не по темата, да не се разберем погрешно нещо. :д по темата не
Бих (хипотетично)
Първоначално написано от Грозния Бих (хипотетично) https://www.youtube.com/watch?v=Z8ft...7D5jqcfRJ4tUIQ
във фейсбук има една група "ЗЛИТЕ ХЕЙТЪРИ" Грозния, divergent идвайте
Правила