Първоначално написано от solo_ не съм гей.... Толкова често го споменаваш, чак ставаш съмнителен. По темата - не.
не
Първоначално написано от Indistinct Толкова често го споменаваш, чак ставаш съмнителен.
Първоначално написано от solo_ Оо, това е толкова сладко. По темата - не.
Първоначално написано от Indistinct Оо, това е толкова сладко. Не знам кое точно ти е сладко - репликата или Гошката
Първоначално написано от solo_ Не знам кое точно ти е сладко - репликата или Гошката Е, сега.
Първоначално написано от Indistinct Е, сега. Ааааа Разбрах.
Първоначално написано от solo_ Ааааа Разбрах. Как ще разбереш като не е нито едно от двете?
Първоначално написано от Indistinct Как ще разбереш като не е нито едно от двете? Сетих се за третото което си имала предвид
Първоначално написано от solo_ Сетих се за третото което си имала предвид Добре. По темата - невър евър.
Първоначално написано от Indistinct невър евър. Зашто ?
Не.
да
Тогава и аз съм да.
Не
Първоначално написано от solo_ https://youtu.be/4-oOhty5oy0?t=35m15s По темата- Не бих, аватара му е отблъскващ!
ако бях мъж - да
И аз ако бях мъж, щях да я изчукам.
щом е жена, не
Да.
значи и аз да :д
Първоначално написано от divergent щом е жена, не Оххх , я скъпа, яяяяя <333 я женаааа
Първоначално написано от solo_ И аз ако бях мъж, щях да я изчукам. по това го отсъдих. "ако" означава, че принципно не си
Правила