Първоначално написано от inewton Защото не си ме питала. Защото не съм знаела, че можеш да ми помогнеш.
Първоначално написано от Indistinct Не. Колко грубо... Дори не се опита да симулираш.
Първоначално написано от divergent Защото не съм знаела, че можеш да ми помогнеш. Вече знаеш.
Първоначално написано от inewton Колко грубо... Дори не се опита да симулираш. За какво ми е да симулирам?
Първоначално написано от Indistinct За какво ми е да симулирам? За да не ме обидиш.
Първоначално написано от inewton За да не ме обидиш. Не обиждам хората ,освен ако няма причина.
Първоначално написано от inewton Колко грубо... Дори не се опита да симулираш. Тя сега като легне да спи (преди да заспи) , ще с(т)имулира нещо...
Първоначално написано от Indistinct Не обиждам хората ,освен ако няма причина. Значи има причина. Ясно. Аз се покайвам искрено. Прости ми или ме презри, но без измама. Колко съм самотен..., самотен
Първоначално написано от inewton Значи има причина. Ясно. Аз се покайвам искрено. Прости ми или ме презри, но без измама. Колко съм самотен..., самотен Да не се лъжем сега..
Първоначално написано от Indistinct Да не се лъжем сега.. inewton e човек на честта. От него не излизат лъжи. А и не лъжа. Човек трябва да е искрен в покаянието си.
Да.
Първоначално написано от inewton Вече знаеш. За следващия тест ще те имам предвид.
Не.
И аз съм тей
Бих ви изчукал всичките.
Първоначално написано от persil Бих ви изчукал всичките. Нападай !
Първоначално написано от solo_ Нападай ! Важното е да има дупка.
ноу уей
Ти разправяй още как от мастурбация се давиш в собствената си мъзга...
Първоначално написано от persil Ти разправяй още как от мастурбация се давиш в собствената си мъзга... Никога не съм казвала такова нещо, не бъркай фактите с развинтеното си въображение. По темата - не.
Бедна ти е фантазията колко развинтено въображение имам аз
Първоначално написано от Indistinct Не. Звъни ли телефона ти с песен моя?
Правила