Първоначално написано от divergent той май е с LoveInfect, едва ли inewton не е ефебофил!
Първоначално написано от inewton inewton не е ефебофил! то не може и умна, и красива, та сподели, моля, какво е ефебофил
Гугълни, лесно е.
СТИГА СТЕ СЕ ЕБАЛИ !
Първоначално написано от divergent то не може и умна, и красива, та сподели, моля, какво е ефебофил Който си пада по непълнолетни, не задължително малолетни.
Първоначално написано от persil Гугълни, лесно е. не обичам лесните неща.
Първоначално написано от inewton Който си пада по непълнолетни, не задължително малолетни. аз бях останала с впечатление, че сте заедно. значи по темата да.
Първоначално написано от divergent аз бях останала с впечатление, че сте заедно. значи по темата да. Не, не сме заедно. Просто от време на време търсим връзката между наука и религия.
Първоначално написано от inewton Не, не сме заедно. Просто от време на време търсим връзката между наука и религия. радвам се
Първоначално написано от divergent радвам се И аз. Най-после човек, с когото да обсъждам фундаментални въпроси.
Да.
ако бях мъжко да
Аха...
дамм
Да. Стига толкова. Разбрахме вече, че ще ме чукаш.
Първоначално написано от inewton Да. Стига толкова. Разбрахме вече, че ще ме чукаш. аз теб? иначе и аз щях да кажа стига, да.
divergent защо си толкова гадна ?
Първоначално написано от divergent аз теб? иначе и аз щях да кажа стига, да. Аз теб. Тя тази дума е с дуалистична природа. Може да се използва и в двете посоки.
Първоначално написано от solo_ divergent защо си толкова гадна ? Защото може да си го позволи. Пък ние можем само да лазим в краката й.
Първоначално написано от persil Защото може да си го позволи. Пък ние можем само да лазим в краката й. Харесва ми как мислиш.
Първоначално написано от solo_ divergent защо си толкова гадна ? по принцип знам, че съм гадна, ама кажи ми какво те навежда на тази мисъл?
Първоначално написано от divergent Харесва ми как мислиш. Обичаш ли да ти лазят в краката? И да ближат тока на обувката ти?
Първоначално написано от persil Обичаш ли да ти лазят в краката? И да ближат тока на обувката ти? Не, поне за сега
Първоначално написано от persil Обичаш ли да ти лазят в краката? И да ближат тока на обувката ти? на токчета ходя като кон. възбужда ли те тази мисъл?
Първоначално написано от divergent на токчета ходя като кон. възбужда ли те тази мисъл? Няма значение, важното е да са красиви и да седят хубаво. Пък може и да не ходиш много с тях.
Правила