.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Мнение на хора, като мен

Нямам проблем, просто ми е интересно как се справят хора, които са с моето 'положение".Предстои започване на училище (ох, как не искам), та предполагам все някой/я от вас е имал/а любовно преживяване с човек от училището ви дали хубаво или не толкова (разпадане на стабилна връзка, отрязване,лъжи, разочарования), които с помощта на лятото до някъде сте загърбили.Под загърбили имам предвид, да нямате жвлание за така наречения "натрит нос" , отмъщение, или възобмновяване на отнощения с този човек.Но в училище всеки ден дори и да се страаем да отбягваме тези хора няма да успяваме да не ги виждаме изобщо, как смятате да се справите, мислите ли, че е възможно да се възвърнат чувства,понякога не ви ли се иска да накарате този човек да ревнува, да му натриете носа.

Лично аз имам моменти, в които изобщо не мисля за този човек, за лъжите му, за всичко което ми е причинил, свързвам го предимно с лошо, но често на улицата се препознавам, днес гледайки един филм чух тази фраза "Човек чува и вижда това което иска" и се замислих дали е така и, че ако е така дали моментното ми състояние не е затишие пред бурия

Ще се радвам някои от вас да изрази своето мнение ЛЕКА ВЕЧЕР ВИ ЖЕЛАЯ

Banned Мега фен
    такива хора се забравят единствено с нови хора или супер силна воля и непукизъм

Супер фен Аватара на Reenata
    мачкай чувствата .. и няма да се върнат

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Търпение и с времето отминава. Просто не се поддавай и стискай зъби.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Надявам се осъзнаваш, че се самозалъгваш и "лъжите" на този човек всъщност са извинение за пред тебе си, за да можеш да го мразиш. Истината е, че ти си виновна за раздялата и без него ти си едно нищо.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Дaли се сaмозaлъгвaм ще рaзберем след около две седмици,рaздялa не е имaло, зaщото нещо, кaто ЗAЕДНО не е имaло-тримa човекa в еднa връзкa нямa, също тaкa лъжи и куп другa пумия изсипaнa върху мен, дa и още нещо не се чувствaм нищо, имaм нещaтa, зa които мечтaя, ппоодкрепaтa нa хорaтa, които обичaм, тaкa че..

Ако си го преживяла и си казала "край" е въпрос на време да забравиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на baby_baby
    с времето ще ти мине

при мен всичко се нареди и сме си приятели... да вярно 3 години не сме си говорили от инат или де да знам и аз от какво но пък сега се разбираме и си общуваме, че даже сме правили общи работи заедно.. детската любов си е голяма работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си