.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен

Оценките в даскалуУт0

Важни ли са според вас ? Аз не мисля че някой щи ги гледа в университета ,примерно

Повече от фен
    Ми направилно мислиш. В университетите навън се гледа цялата диплома за средно, в някои от нашите също, а в други само определени оценки в зависимост от специалността. Но не трябва оценките да са цел, а да нямат покритие. Учиш, знаеш и оценката си идва сама. Редът не следва да е обратният - мързи те, не учиш, не знаеш, но пък драпаш за шестица.

Мега фен Аватара на Dagichka
    като те гледам така сигурно и двойка ти е много като оценка в "даскалуУт0" и надали ще стигнеш до университета, спокич.

Фен
    до горната, аз кво съм ти напрайла?

Фен
    ти си една ПУТКА и такава ще си останеш!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Брях
    Да, важни са.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Право си.... Кой ти гледа оценките в университета... Не е като по оценките да те приемат. Не е като бъдещия ти работодател който ти плаща повече от минималната заплата по закон да ти гледа оценките. Абе в Университет те приемат за вътрешната ти хубавост и колко пъти ходиш по кафенца, а не с оценките...

Повече от фен
    Да, забрави за оценките, заедно с тях в много унита по света искат и сертификат за владеене на езика на ниво С1. Едни ги приемат с немски, други с английски, трети с френски, ти само разузнай къде дават сертификат по каруцарски и къде съответно приемат с такъв. Непременно ще минеш изпита за този сертификат от раз.

Голям фен Аватара на shusha
    Оуу фък ... това за външните не го знаех.
    Зависи от специалността, ако искаш нещо свързано с изкуства рядко се взимат, иначе за другите спец. се взимат някой път. Обкн. е само на няколко предмета.
    Оценките са важни, когато не са кухи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си