- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Секс, целувка, прегръдка, разговор или си тръгваш
eh... hitru6a... i s towa bih se zadowolil, ama 6te byde6 zaplenena, nqma da moje6 da izbqga6 posle![]()
Не съм dreamwalker. Прехвърли обсесиите си върху някой друг!
Ти не можеш да сексаш, само теб могат да те сексат! Айде, марш при Аmx да изживеете своята gay love!
За сега само съм ги гледал, обаче ако ти си ги чела искам да ме посъветваш, кое първо да чета хобит или властелинът?
То по принцип по пътя на логиката трябва първо хобит.
Разговор
Относно трилогията чел съм я уникална е просто !
Относно Хобит обаче не съм![]()
разговор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ти пък с тоя разговор... Вече го водихме.
Секс!
разговор
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Разговор. (за да разбера боднаха ли се вече с Китито)
Разговор. Да му обясня някои неща относно толерантността.
разговор
разговор