- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На прага на смъртта ... от любов
Е, извинявай и на мен така да ми дават заповеди както ти си правила, да ме ревнуват и от вятъра и аз бих те зарязала. "не позволявах да вижда друга освен мен"-какво е това не разбирам, не позволяваш. Той да не ти е някаква вещ та да го моташ насам-натам както искаш? Когато някой те обича и харем да наредиш пред него, той пак ще вижда само теб, а не да трябва ти да го спираш и командваш. Нали когато обичаш някой му се доверяваш и си напълно сигурен/а в това, което изпитваш. Защо трябва да има такива заповеди и "стягане на въжето"? Съвземи се малко, разбери какво е любовта и тогава се сърди на човека, че те е оставил. И какво е това самоубийство? И да се самоубиеш какво? Няма да го върнеш. Ако искаше толкова много да е с теб нямаше да остави нещата така като си искала да скъсате. Но има и друго-ти през 2 минути като си искала да скъсате какво очакваш? Накрая става безразлично независимо дали си с него или не. Човека си е открил свобода и сигурност при друго момиче. И ти трябва да продължиш и да си вземеш поука от станало, не да мислиш за самоубийства и глупости. Успех!
На прага на смъртта? Взимай си задачките по математика и граматиката по български и си опичай акъла.
Извинявай ама си глупаво момиче .
Значи, ако някога ще мра, определено няма да е от несподелена любов. Направи си сметка колко си заслужава.
Аз пък на 15 бях в период, в който всички ме дразнеха и си мислех, че всеки иска на пук да ми прави, амаа то така е в пубертета. Преживей си твоя моля те и ще видиш колко незначителни ще ти се сторят сегашните неща. Живота все пак е хубав : )))
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!