.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Question Въпрос Фимозата и секса

Здравейте, проблема ми е че мисля, че имам фимоза (немога да забеля главичката) може би знаете за какво говоря.. та не съм сигурен дали имам Фимоза, но досега на съм я забелвал цялата а ме е страх да опитам.. на 16 години съм и въпроса ми е мога ли да правя секс въпреки това (с презерватив)? Дали ще ми пречи или на нея ако не я забелвам цялата.. от много време искам да попитам някого и сега е времето.. не ме мислете за трол или нещо подобно просто питам и моля без хейт - сериозен съм! Ще чакам отговорите ви

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Иди на доктор

BuBy

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D1%82%D0%B0

Има важна тема в раздела за здраве.

Отиди на лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не ми отговарят в този раздел.. според мен няма да ми пречи да си правя секс поне с презерватив.. с него ще ми е по-лесно.. ако е много тясна може и да ми пречи не знам..

Повече от фен
    Как няма да ти пречи ти луд ли си,освен че никво усещане няма да имаш,има шанс и да разраниш кожата т.е при вкарване и изкарване да се забелва.Отивай веднага на лекар,прекалено голям си вече за такъв проблем.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отиди на лекар

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз сам правила секс с едно момче дето в началото трудно си я забелваше но след като му правех 6- 7 мин. свирки тя като че ли от само себе си се уголи и нямаше проблем с секса.Ама посли и трудно си я прибра под кожечката.Та и тои не знаеше дали е фимоза или просто главичката му е по голяма.

Мега фен Аватара на draid
    Отиди на лекар. Така може да правиш секс, но при вкарване нормално кожата се опъва назад и може да си докараш голяма беля така. Да не говорим че удоволствието идва именно от главичката и така секса ще ти е далеч от удоволствие. Не се плаши от лекарите. Кажи на вашите и отиди, ще те оправят за 30 мин.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз сам правила секс с едно момче дето в началото трудно си я забелваше но след като му правех 6- 7 мин. свирки тя като че ли от само себе си се уголи и нямаше проблем с секса.Ама посли и трудно си я прибра под кожечката.Та и тои не знаеше дали е фимоза или просто главичката му е по голяма.
    Боже, слез и си прибери вересиите.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Отиди на лекар. Така може да правиш секс, но при вкарване нормално кожата се опъва назад и може да си докараш голяма беля така. Да не говорим че удоволствието идва именно от главичката и така секса ще ти е далеч от удоволствие. Не се плаши от лекарите. Кажи на вашите и отиди, ще те оправят за 30 мин.

то само операцията е 30мин.. тя не ме плаши а това след нея.. възстановяването от нея.. шевове болки някакви марли кръв.. абе като разбрах, че имам фимоза и ми причерня разбери.. щях да припадна.. а и пак казвам с презерватив все пак е мазен а и тя е влажна не мисля, че ще ми е проблем.. :/

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    абе я заминавай на лекар и не се обяснявай повече ;д
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Лекар, недей да си играеш с това.
    Няма нищо да ти стане, ако не правиш секс едно известно време.
    *сън*

Как може даже да си помисляш, че би било ок да правиш секс? Отиди на лекар, здравето е най-важно, не си играй с него.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Тва ти е една от най важните части на тялото... не я минавай метър..

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от str312 Виж мнението
    то само операцията е 30мин.. тя не ме плаши а това след нея.. възстановяването от нея.. шевове болки някакви марли кръв.. абе като разбрах, че имам фимоза и ми причерня разбери.. щях да припадна.. а и пак казвам с презерватив все пак е мазен а и тя е влажна не мисля, че ще ми е проблем.. :/
    Болки почти няма да имаш, възстановяването е около 30 дни и ще забравиш че са ти правили нещо. За тия 30 дни всичко ще зарасте, кръв няма да има след операцията. Прави се с местна упойка нищо няма да усещаш по-време на операцията. Конците няма да ти ги свалят после, обикновено слагат резорбиращи се. Няма от какво да се плашиш, а колкото по-рано отидеш, по рано ще си решиш проблема и ще се радваш на приятен секс. С това нещо няма как да изпиташ и 20% от удоволствието на секса. Не се излагай тука кат някаква жена дето я е страх да я резнат малко ами заминавай на лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си