.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Exclamation Секс без презерватив

Правихме го с приятеля ми без презерватив , но не бях в овулация , защото ми свърши преди 3-4 дена. Няма опасност нали

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Искам мнение . Чела съм , че когато не си в овулация няма опасност .

Не се шашкай, ако не е свършил в теб няма защо да се притесняваш. Имаш основание да се притеснявай само и единствено ако е носител на ППИ-полово предавани инфекции !

ами не несъм носител на ППИ . Не е свършвал в мен , извън мен беше, но просто да знам .. все пак не съм била и в овулация ..но колкото и да чета винаги ще се шашкам ;д

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Добре,за какво го правите без презерватив?

BuBy

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Няма опасност.

Разбирам, че си проспала най-важните часове по биология, но при наличието на интернет, толкова ли е трудно да прочетеш няколко статии и да се образоваш?

Няма как да забременееш, ако не си в овулация.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Добре,за какво го правите без презерватив?
    Да бе и аз не разбирам. Хем ви е страх, хем се тъпчете без предпазни средства.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Да бе и аз не разбирам. Хем ви е страх, хем се тъпчете без предпазни средства.
    Малоумни хора просто.Хем необразовани,хем тръгнали да правят секс

BuBy

Както казах по-нагоре , чела съм доста неща . Кво веднага нападате бе .. По време на овулация се появава бяло течение )

Повече от фен Аватара на LHDWBD
    Цитирай Първоначално написано от LucyIncrediblle Виж мнението
    Както казах по-нагоре , чела съм доста неща . Кво веднага нападате бе .. По време на овулация се появава бяло течение )
    FACEPALM

Предлагам ти да прочетеш още малко....и да си направиш един тест (след около 2 седмици) може би, ако е свършил в теб

Може да се появи ПОВЕЧЕ цервикална слуз, с цел сперматозоидите по-лесно да достигнат до готовата за оплождане яйцеклетка. Бялото течение е всъщност нещо съвсем различно. Прочети още малко.

Иначе по темата, лично за мен има някакъв риск, колкото и минимален да е, имайки се предвид предеякулационната течност. Та въпросните сперматозоиди, които се съдържат в нея, както се надявам да знаеш, може да са достатъчни, за да забременееш. А сперматозоидите могат да живеят до около 48 часа в женското тяло. Така че, смятай.

И наистина, аз също не разбирам що не ползвате презервативи...

Аман от такива теми вече...
    Знаете, че е рисково (малко или много) и продължавате да правите секс без презерватив. Просто не разбирам.
    Като ви е страх, ползвайте си кондомите!

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ако не е сваршил в теб няма проблем

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не си бременна! Нито той е свършвал, нито ти си било в овулация.
    Не си в овулация -> Няма годна за оплождане яйцеклетка -> Няма какво да оплоди сперматозоида ( макар, че в твоя случай и него го няма ) -> Няма бебе

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Откъде си сигурна, че не си била в овулация? Хипотетично 7+4...

Малоумни сте бе.
    вероятно си го е сметнала

по темата: ти си знаеш датите,знаеш как да сметнеш,щом твърдиш,че не си била в овулация и не е свършвал в теб не виждам от какво се притесняваш..а и щом се притесняваш просто не си прави такива експерименти,има толкова тънки презервативи вече,че май не си струват мъките по притеснението

Да. сметнах го . И да той не е сввършвал в мен.. Овулацията ми е началото на септември месец

Правила си го без презерватив и се панираш че може да е станало нещо? Как ще стане нещо след като не е свършил в теб?А тва че не си била в овулация пък най - малко тря се притесняваш.Много дразните с такива тЪпи теми.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Все пак има някакъв минимален шанс като те е страх по-добре го правете с презерватив

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си