- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Правихме го с приятеля ми без презерватив , но не бях в овулация , защото ми свърши преди 3-4 дена. Няма опасност нали
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Искам мнение . Чела съм , че когато не си в овулация няма опасност .
Не се шашкай, ако не е свършил в теб няма защо да се притесняваш. Имаш основание да се притеснявай само и единствено ако е носител на ППИ-полово предавани инфекции!
ами не несъм носител на ППИ . Не е свършвал в мен , извън мен беше, но просто да знам .. все пак не съм била и в овулация ..но колкото и да чета винаги ще се шашкам ;д
Разбирам, че си проспала най-важните часове по биология, но при наличието на интернет, толкова ли е трудно да прочетеш няколко статии и да се образоваш?
Няма как да забременееш, ако не си в овулация.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Както казах по-нагоре , чела съм доста неща . Кво веднага нападате бе .. По време на овулация се появава бяло течение)
Може да се появи ПОВЕЧЕ цервикална слуз, с цел сперматозоидите по-лесно да достигнат до готовата за оплождане яйцеклетка. Бялото течение е всъщност нещо съвсем различно. Прочети още малко.
Иначе по темата, лично за мен има някакъв риск, колкото и минимален да е, имайки се предвид предеякулационната течност. Та въпросните сперматозоиди, които се съдържат в нея, както се надявам да знаеш, може да са достатъчни, за да забременееш. А сперматозоидите могат да живеят до около 48 часа в женското тяло. Така че, смятай.
И наистина, аз също не разбирам що не ползвате презервативи...
Аман от такива теми вече...
Знаете, че е рисково (малко или много) и продължавате да правите секс без презерватив. Просто не разбирам.
Като ви е страх, ползвайте си кондомите!
Не си бременна! Нито той е свършвал, нито ти си било в овулация.
Не си в овулация -> Няма годна за оплождане яйцеклетка -> Няма какво да оплоди сперматозоида ( макар, че в твоя случай и него го няма ) -> Няма бебе![]()
вероятно си го е сметнала
по темата: ти си знаеш датите,знаеш как да сметнеш,щом твърдиш,че не си била в овулация и не е свършвал в теб не виждам от какво се притесняваш..а и щом се притесняваш просто не си прави такива експерименти,има толкова тънки презервативи вече,че май не си струват мъките по притеснението
Да. сметнах го . И да той не е сввършвал в мен.. Овулацията ми е началото на септември месец
Правила си го без презерватив и се панираш че може да е станало нещо? Как ще стане нещо след като не е свършил в теб?А тва че не си била в овулация пък най - малко тря се притесняваш.Много дразните с такива тЪпи теми.
Все пак има някакъв минимален шанс като те е страх по-добре го правете с презерватив