.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2375

Hybrid View

Аз съм си мазала лицето няколко пъти и има хубав ефект в/у самата кожа, както и избистрящ тена резултат.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Аз съм си мазала лицето няколко пъти и има хубав ефект в/у самата кожа, както и избистрящ тена резултат.
    кажи го на приятеля си , сигурен съм , че ще е очарован.

Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    кажи го на приятеля си , сигурен съм , че ще е очарован.
    Детенце, не се грижи за мен и това, какво аз правя, мъжът ми знае, че това, с което съм се мазала е от детето ни, така че няма проблем

Искам да кажа на всички невежи момичета и момчета, преди да отговарят неподготвени да попрочетат малко. В едни от най-скъпите кремове в състава си имат сперма, в други има златни, перлени и диамантени частитци и т.н.
    Всеки си преценява как да си поддържа косата (лицето)-дали ще си прави домашни маски, дали ще си купува шампоани за 20 или 200 лв или гребен за 800 е индивидуален избор. Тук се споделя опит, когато някой се интересува...всички други злобни, иронични и дребнави коментари са просто....излишни

всички други злобни, иронични и дребнави коментари са просто....излишни
    !
    какви са тея превземки?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    !
    какви са тея превземки?!
    Лично мнение - всеки може да го тълкува, както желае.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Детенце, не се грижи за мен и това, какво аз правя, мъжът ми знае, че това, с което съм се мазала е от детето ни, така че няма проблем

Искам да кажа на всички невежи момичета и момчета, преди да отговарят неподготвени да попрочетат малко. В едни от най-скъпите кремове в състава си имат сперма, в други има златни, перлени и диамантени частитци и т.н.
    Всеки си преценява как да си поддържа косата (лицето)-дали ще си прави домашни маски, дали ще си купува шампоани за 20 или 200 лв или гребен за 800 е индивидуален избор. Тук се споделя опит, когато някой се интересува...всички други злобни, иронични и дребнави коментари са просто....излишни
    извинявай , мамо

и аз имам 10 годишен син но не съм си и помислила да си мажа лицето или косата с урината му не съм толкова на зор че да го правя,лично аз ползвам сякви домашни маски домашни балсами си правя за лице и за коса също си купувам индийски билки за да ги ползвам вместо шампоан за косата,има толкова много неща че не мисля че трябва да прибягвам чак до драстични мерки но всеки си решава какво да прави с косата си и с лицето си,и недей да обиждаш с невежество момичетата знам че това е адресирано специално до мен, ако наистина си на 31 не ти отива с тези думи
    Последно редактирано от elena.markova : 01-31-2014 на 16:33

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    и аз имам 10 годишен син но не съм си и помислила да си мажа лицето или косата с урината му не съм толкова на зор че да го правя,лично аз ползвам сякви домашни маски домашни балсами си правя за лице и за коса също си купувам индийски билки за да ги ползвам вместо шампоан за косата,има толкова много неща че не мисля че трябва да прибягвам чак до драстични мерки но всеки си решава какво да прави с косата си и с лицето си,и недей да обиждаш с невежество момичетата знам че това е адресирано специално до мен, ако наистина си на 31 не ти отива с тези думи
    Аз не съм критерий за ценностна система , но да се поставя нещо, което съм чувала, че помага при косопад с л*йна и с*поли, в чиято категория ти ги постави, е доста крайно. Всеки нормален човек знае, че ако не се налага, няма да прибягваш до крайни решения да си мажеш косата или лицето. Това, че на теб не ти се е налагало е чудесно, но не знаеш дали на някой друг от форума не му се налага нещо нетрадиционно. Нещо, което на едни се вижда "крайно" , за други може да е решение на проблем. А и момичето просто попита дали някой е чувал и знае нещо по въпроса...
    Аз заставам зад всяка дума, която съм писала и именно, защото съм на 31 не съм си позволила да категоризирам, както ти го стори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си