.
Отговор в тема
Страница 76 от 95 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2375

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Някоя има ли маша/четка със студен/топъл въздух? Една приятелка така си изправя косата и става сууупер правичка и хубава и не й гори косата..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз имам такова чудо от Лидл. При мен не изправя толкова хубаво, отделно ми се изморяват ръцете.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лятото ползвах подобна четка няколко пъти. Тази беше с въртяща се глава, но има и по-прости, които нямат подвижна част.
    Та, бях доволна, но при мен ставаше по-бавно от пресата, а и отзад ми беше по-трудно да я оформям.
    Между другото си в заблуда щом смяташ, че не гори косата - гори я точно толкова, колкото и сешоара.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Момичета посъветваха ме да пия витамини за бременни, много добре се отразявали на косата, кожата и ноктите и като цяло на целия организъм. Вие пробвали ли сте?

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Момичета посъветваха ме да пия витамини за бременни, много добре се отразявали на косата, кожата и ноктите и като цяло на целия организъм. Вие пробвали ли сте?
    Това, че бременната има хубава коса, нокти и т.н, съвсем не се дължи на витамините, които пие, а на хормоните, които бушуват в нея. По време на бременността организмът има по-голяма нужда от витамини, но те могат да се набавят от храната. Ако настояваш да си вземеш и да пиеш витамини за бременни, косата ще ти стане по-хубава, но само докато ги пиеш, след това пак ще си възвърне същото състояние. Аз пия само фолиева киселина, защото недостигът й може да предизвика спонтанен аборт, но други витамини не пия, не защото не ми изписаха сума ти такива в началото на бременността, просто аз си прецених, че няма да се тъпча излишно с витамини.

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Дам, но не толкова колкото пресата. Аз от доста време се каня на такава четка, но скоро няма да имам средства за нея може би към есента със сигурност ще си взема защото сешоара ми е хубав и мощен, но много голям и тежък и направо се измъчвам докато се изправя, пък с преса изобщо не си харесвам косата, някак си твърде права и плоска и обема ми някак пада пък със сешоар става прекраснооо. Дано и четката да върши същата работа, но да е една идея по-удобна.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ То е ясно, че не я гори, колкото пресата за коса. Точно за това написах "гори я точно толкова, колкото сешоара". Няма как струя топъл въздух да гори, колкото нагорещени керамични плочки все пак
    Иначе да, една идея по-удобна е от комбинацията сешоар-четка.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз се прецаках с боята. Всичко хубаво, косата стана страхотна, не е изгорена, бляскава е, НО КОСАТА МИ Е ЧЕРНА. Сега пак ще трябва да се боядисвам.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Да ви се похваля: от месец и половина не съм си изправала/къдрила косата. Никаква топлина не е имало до нея^. А от шампоанна на Палмолив с маслина съм доволна, но не мога да кажа, че ми е любим вече. Има и по-добри, но за парите си е окей.
    п.с. Любимият ми продукт за коса е стимуланта на Икаров. Подстигах си косата с 4 пръста и след месец и половина си върнах дължината. О_о

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Това, че бременната има хубава коса, нокти и т.н, съвсем не се дължи на витамините, които пие, а на хормоните, които бушуват в нея. По време на бременността организмът има по-голяма нужда от витамини, но те могат да се набавят от храната. Ако настояваш да си вземеш и да пиеш витамини за бременни, косата ще ти стане по-хубава, но само докато ги пиеш, след това пак ще си възвърне същото състояние. Аз пия само фолиева киселина, защото недостигът й може да предизвика спонтанен аборт, но други витамини не пия, не защото не ми изписаха сума ти такива в началото на бременността, просто аз си прецених, че няма да се тъпча излишно с витамини.
    Аз общо взето нямам проблеми с косата, в смисъл гъста ми е, не цъфти повече от нормалното, но не расте :@:@:@ По-точно расте, но супер бавно Няма ли да спомогнат растежа? На мен само това ми трябва.
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Да ви се похваля: от месец и половина не съм си изправала/къдрила косата. Никаква топлина не е имало до нея^. А от шампоанна на Палмолив с маслина съм доволна, но не мога да кажа, че ми е любим вече. Има и по-добри, но за парите си е окей.
    п.с. Любимият ми продукт за коса е стимуланта на Икаров. Подстигах си косата с 4 пръста и след месец и половина си върнах дължината. О_о
    Уф, мен много ме сърбеше скалпа от него, но може отново да го пробвам. Ти колко често и как го ползваше?

Момичета,искам да споделя,че новия шампоан на Гарниер с мед е много добър.Косата ми преди се омазняваше на 3 дни,а сега ми е 6ти ден и мога да изкарам поне до утре без да я мия! И мирише уникално,а аромата се запазва дълго време.ПРЕПОРЪЧВАМ!!

Цитирай Първоначално написано от vika Виж мнението
    Момичета,искам да споделя,че новия шампоан на Гарниер с мед е много добър.Косата ми преди се омазняваше на 3 дни,а сега ми е 6ти ден и мога да изкарам поне до утре без да я мия! И мирише уникално,а аромата се запазва дълго време.ПРЕПОРЪЧВАМ!!
    Да, и аз го харесвам, но любимият ми си остава кайсия и бадем. Не съм доволна обаче от Палмолива с маслина, Щрудел, съжалявам.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Не съм доволна обаче от Палмолива с маслина, Щрудел, съжалявам.
    Шанс
    Аз и от шампоана на Билка с лайка съм доволна и мирише уникаааааално <3

Препоръчайте ми някакви кристали/олио за краищата? :/ Имам това на Макадамия, но никак не съм доволна.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на pandabear
    LineaBio (:

Мега фен
    Град
    <3
    Дамм, чудех се за тях, като ги погледнах в един магазин. Сигурно ще са те..
    Мислех си за един крем на Лореал (от златна рибка), който е за силно изтощена коса, ама вече го няма в сайта им, а от същата серия бях много доволна от маската. :/

Някоя ползвала ли го е? http://apteka.framar.bg/30034261/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Вчера се измих с ей това чудо:

E, няма такъв блясък <3

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Вчера се измих с ей това чудо:

E, няма такъв блясък <3
    Взех си го, ще пиша после за резултати
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Взех си го, ще пиша после за резултати
    Тъй.
    Изчипах се с него, още ми е мокра косата, но докато бях под душа, усещах косата си много.. гладка :33 Вярно, че се боядисвах, но все пак..
    Утре ще кажа повече :33

А да се похваля! Взех си кристали на Linea Bio с арганово масло.. не моооога да се намириша на мееееееееега прекасния мирииииииис <3333
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Аз съм си заклет фен на Syoss. Особено на тази златната колекция. Нищо, че шампоанът ми свърши за нула време, това май беше най-доброто, което бях ползвала.

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Аз съм си заклет фен на Syoss. Особено на тази златната колекция. Нищо, че шампоанът ми свърши за нула време, това май беше най-доброто, което бях ползвала.
    Трябва да те поканят за рекламно лице, защото сигурно си единствената.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Всичко за косата
    майтапа на страна Всичко за косата
    трябва да купя и аз един домейн "zakosata.com"

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Мацки,когато на опаковката не е споменато дали маската се нанася в корените или само по дължината,как действате ? Досега нанасях само по дължината (без корените) и аз не знам защо ..може би защото съм останала с впечатлението,че не е необходимо .. ама сега започвам да си мисля,че това е грешна тактика.

Град
    ..в близката далечина..
    Аз си слагам моята само по краищата. Силно подхранваща е и ако сложа в корените ще се омазни (пробвала съм) дори и да не е подхранваща маската пак я слагам на краищата. Не виждам смисъл да я слагам в корените като те по принцип са подхранвани от естествената мазнина на скалпа.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Как да постигна същата прическа като на Моника https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...67472649_n.jpg Предполагам е издухана със сешоар,но ако някой знае как да го потърся във Youtube ще съм много благодарна.. ))
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Миналото лято си бях взела това олио http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-el...%BB-p8494.html изкара ме почти 7-8 месеца, сега отново си го купих. Нанасям го преди или след като си изправя косата с преса. Стои страхотно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си