- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Някоя има ли маша/четка със студен/топъл въздух? Една приятелка така си изправя косата и става сууупер правичка и хубава и не й гори косата..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз имам такова чудо от Лидл. При мен не изправя толкова хубаво, отделно ми се изморяват ръцете.
Лятото ползвах подобна четка няколко пъти. Тази беше с въртяща се глава, но има и по-прости, които нямат подвижна част.
Та, бях доволна, но при мен ставаше по-бавно от пресата, а и отзад ми беше по-трудно да я оформям.
Между другото си в заблуда щом смяташ, че не гори косата - гори я точно толкова, колкото и сешоара.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Момичета посъветваха ме да пия витамини за бременни, много добре се отразявали на косата, кожата и ноктите и като цяло на целия организъм. Вие пробвали ли сте?
Това, че бременната има хубава коса, нокти и т.н, съвсем не се дължи на витамините, които пие, а на хормоните, които бушуват в нея. По време на бременността организмът има по-голяма нужда от витамини, но те могат да се набавят от храната. Ако настояваш да си вземеш и да пиеш витамини за бременни, косата ще ти стане по-хубава, но само докато ги пиеш, след това пак ще си възвърне същото състояние. Аз пия само фолиева киселина, защото недостигът й може да предизвика спонтанен аборт, но други витамини не пия, не защото не ми изписаха сума ти такива в началото на бременността, просто аз си прецених, че няма да се тъпча излишно с витамини.
^ Дам, но не толкова колкото пресата. Аз от доста време се каня на такава четка, но скоро няма да имам средства за нея може би към есента със сигурност ще си взема защото сешоара ми е хубав и мощен, но много голям и тежък и направо се измъчвам докато се изправя, пък с преса изобщо не си харесвам косата, някак си твърде права и плоска и обема ми някак пада пък със сешоар става прекраснооо. Дано и четката да върши същата работа, но да е една идея по-удобна.
^ То е ясно, че не я гори, колкото пресата за коса. Точно за това написах "гори я точно толкова, колкото сешоара". Няма как струя топъл въздух да гори, колкото нагорещени керамични плочки все пак
Иначе да, една идея по-удобна е от комбинацията сешоар-четка.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз се прецаках с боята. Всичко хубаво, косата стана страхотна, не е изгорена, бляскава е, НО КОСАТА МИ Е ЧЕРНА. Сега пак ще трябва да се боядисвам.
Да ви се похваля: от месец и половина не съм си изправала/къдрила косата. Никаква топлина не е имало до нея^. А от шампоанна на Палмолив с маслина съм доволна, но не мога да кажа, че ми е любим вече. Има и по-добри, но за парите си е окей.
п.с. Любимият ми продукт за коса е стимуланта на Икаров. Подстигах си косата с 4 пръста и след месец и половина си върнах дължината. О_о
Аз общо взето нямам проблеми с косата, в смисъл гъста ми е, не цъфти повече от нормалното, но не расте :@:@:@ По-точно расте, но супер бавноНяма ли да спомогнат растежа? На мен само това ми трябва.
Уф, мен много ме сърбеше скалпа от него, но може отново да го пробвам. Ти колко често и как го ползваше?
Момичета,искам да споделя,че новия шампоан на Гарниер с мед е много добър.Косата ми преди се омазняваше на 3 дни,а сега ми е 6ти ден и мога да изкарам поне до утре без да я мия! И мирише уникално,а аромата се запазва дълго време.ПРЕПОРЪЧВАМ!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
4XCOKИ
Дамм, чудех се за тях, като ги погледнах в един магазин. Сигурно ще са те..
Мислех си за един крем на Лореал (от златна рибка), който е за силно изтощена коса, ама вече го няма в сайта им, а от същата серия бях много доволна от маската. :/
Някоя ползвала ли го е? http://apteka.framar.bg/30034261/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
4XCOKИ
Вчера се измих с ей това чудо:
E, няма такъв блясък <3
4XCOKИ
Тъй.
Изчипах се с него, още ми е мокра косата, но докато бях под душа, усещах косата си много.. гладка :33 Вярно, че се боядисвах, но все пак..
Утре ще кажа повече :33
А да се похваля! Взех си кристали на Linea Bio с арганово масло.. не моооога да се намириша на мееееееееега прекасния мирииииииис <3333
4XCOKИ
Всичко за косата
майтапа на страна Всичко за косата
трябва да купя и аз един домейн "zakosata.com"
Мацки,когато на опаковката не е споменато дали маската се нанася в корените или само по дължината,как действате ? Досега нанасях само по дължината (без корените) и аз не знам защо ..може би защото съм останала с впечатлението,че не е необходимо .. ама сега започвам да си мисля,че това е грешна тактика.
Аз си слагам моята само по краищата. Силно подхранваща е и ако сложа в корените ще се омазни (пробвала съм) дори и да не е подхранваща маската пак я слагам на краищата. Не виждам смисъл да я слагам в корените като те по принцип са подхранвани от естествената мазнина на скалпа.
Как да постигна същата прическа като на Моника https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...67472649_n.jpg Предполагам е издухана със сешоар,но ако някой знае как да го потърся във Youtube ще съм много благодарна..))
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Миналото лято си бях взела това олио http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-el...%BB-p8494.html изкара ме почти 7-8 месеца, сега отново си го купих. Нанасям го преди или след като си изправя косата с преса. Стои страхотно![]()