Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
Възможно е и да си попрекалила.. доста ел. от Менделеевата таблица си употребила, само че не би трябвало да те притеснява фактът, че след къпане ти капе много-ако не си я решиш всеки ден, е нормално след баня да ти капе доста. Забелязала ли си от кое място точно ти капе?Ако я миеш с много гореща вода също е възможно да е и от това.

На мен лично ми е капала само веднъж - с шепи по килима, в банята, щом и нашите забелязаха, че навсякъде има от моята коса, само че отшумя без да правя нещо по-различно от обикновено... А и ако за толкова време ти капе толкова много, със сигурност щеше видимо да ти уредее косата. Как нанасяш шампоана-в ръката ли го сипваш концентрата или...? След като я изплакнеш с топла, завършваш ли с хладка вода, за да се затворят порите?
Не съм забелязала от кое място пада най-много.Отвсякъде.Не е оредяла(генно си имам много коса за щастие ;д) Сега като каза се замислям - наистина я мия с мнооого гореща вода и не,накрая не завършвам с хладка.Шампоана си го сипвам на ръката и след това го втривам в корените.Не всеки път като я мия пада толкова,но като видя,че пада повече от нормалното направо тръпки ме побиват...