- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Не.. За бърз растеж.Но съм чела и че тези против косопад действат.
Реших да си накупя няколко неща и да си се мацам с тях почти едновременно
Примерно Радикал, травитаминол, стимуланта на Икаров (който ползвам и сега), глицерин (за маски, но все още не мога да разбера какъв процент се слага и по колко..) + ползвам ампули за растеж на Фармавита (вече използвах 3.. ползват се по една на седмица, общо са 12, като последните 4 се ползват веднъж в месеца.. ии не знам.. корените ми бая са избили, понеже се боядисвам, но все още си ми е недоволно къса косата)
Искам да порасне много и светкавично.![]()
Не ползвам преса и маша вече трета седмица, но имам чувството, че ми е мега суха косата, ходя на плитка, не знам дали има значение.
Масажирам си скалпа при всичките процедури и най-лошото е, че хич не съм доволна от маската на Макадамия, за която имах големи очаквания. От маслото също.![]()
Не съм се боядисвала от месец и издивявам, защото се чувствам мега скучна с естествения си цвят и в същото време не искам да си съсипвам косата с бои, макар и да ползвам най-щадящата за мен, тази на Гарниер Олиа (безамонячната)
КАКВО по дяволите да правя?!![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На мен ми се струва, че малко прекаляваш с продуктите и може ефекта да се окаже обратен. Вземи си друга маска, не при всички действа еднакво нали знаешКакто на мен тая олиа изобщо не ми харесва, направи ми косата ужасна и цвета се изми след 2 измивания
![]()
В момента не прекалявам, ползвам само ампулите и стимуланта на Икаров преди да я измия.
Ползвам и някакъв измислен балсам (когато не ползвам Макадамията) и тваЙ. След последните две измивания не съм си слагала и от олиото в краищата, защото имам чувството, че вместо да ми подрежда косата и да я съживява, я прави разпиляна и хвърчаща.. иначе преди го ползвах..
Та мисля да редувам преди всяко къпане травитаминол - стимуланта - Радикал
и мисля да си купя и спрея на Билка против косопад, макар че имам подозрения, че както всичко без измиване, ще ми омазни косата :33
Другото което е, че ме е страх, че след толкова дълго неползване на преса и ходене с една и съща прическа (тази https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...03420967_o.jpg ; https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...97917918_o.jpg ) ще ми се прииска отново да пипна пресата, а не трябваБързо си омръзвам, не мога така (((
Искам червена косица, но здрава и дълга. (
Скоро в борисовата видях едно момиче, с ебати яката червена и дълга коса, мега готино накъдрена на едри къдрици, все едно излязла от приказка. Как го постигат тея хора това..
Последно редактирано от ShtrudeL : 02-15-2014 на 13:07
4XCOKИ
Толкова ярка боя ми изглежда доста агресивна за косъма.
На мен бретонът ми е като какаду във всички посокипобърква ме, изглеждам като току-що станало от сън еднорогче.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не, не, говоря че принципно не си се харесвам в естествения си цвят, а със снимките исках да покажа как си нося косата, защото не мога да я оставя естествено пусната, защото е ужасна..
тук https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...90314512_o.jpg си личи колко са ми избили корените и какъв е ест цвят..![]()
4XCOKИ
а за това някой може ли да ми каже нещичко https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...92565746868592
зависи каква ти е косата мазна или суха та трябва да търсиш според твоят тип коса защото аз примерно съм много доволна от някоя маска но на теб може да не ти понесе моята е много къдрава и е суха затова ползвам силно хидратираща маска но ако твоята е мазна на теб моята ще ти омзни още повече
Ами по принцип с бързоомазняваща се коса,но никога не ползвам шампоани,балсами,маски за мазна коса,тъй като въобще не ми помагат и съм се отказала вече.Винаги ползвам подхранващи продукти и досега никога не ми се е омазнявала от тях.Така че няма проблем,ако ми препоръчаш въпросната хидратираща маска.![]()
^ В понеделник/вторник даже си чакам един комплект с арганово масло (шампоан,балсам,масло) на Nashi.Като пристигне,ще ви кажа дали е готварско олио.Разберете,че не всичко е боклук.
Ааа така е добре, ако ги редуваш, аз разбрах, че всичко на един пътКосата ти не изглежда добре, защото е изгорена, вероятно от боядисването. Можеш да смениш малко с някой кок или най-добре да се подстрижеш. Ама тоя спрей в корените ли си го слагаш, че да ти се омазни?
И аз бях червена преди доста време, но доста бързо се отказах, този цвят много труден за поддържане и ужасно изгаря косата...
Nashi са прекрасни, момичето имаше предвид, че не се знае като е отваряно дали е същото вътре.
Да кажеш непременно впечатления от шампоана и балсама!
Между другото са ми казвали за маската на Nashi точно, че ако не ти е много суха косата, ще я омазни, защото била много интензивна. Все още не съм и отделила 39лв, за да я пробвам, но живот и здраве...![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ShtrudeL, моят съвет е да изпробваш кокосовото масло вместо да си купуваш всички тези продукти.
Вземаш си едно бурканче и мацаш преди баня, както корените, така и краищата.
Прави масажи на скалпа, за да стимулираш растежа, смесвай го с мед и жълтък...
На косата ти й трябва подхранване, за да започне да расте бързо, за да е здрава и да има блясък. Просто в момента си я поизгорила с тези бои и излежда суха, а кокосовото масло е прекрасно :3
/btw, много си хубава (:/
Много от тях го постигат с много добър фризьор, работещ с професионална козметика + не рядко явление с екстеншъни. Срещала съм много малко, да не кажа изобщо жена над 25-27 г. с дълга красива коса.
Преди години се влюбих в косата на една мадама в Плд... блондинка, много светло русо, почти бяло горната 1/3, останалата част катранено черно..около 3 пръста над тилната част. Беше сплетена на висока плитка.. муцка, направо ми изтекоха очите. На хубавото как да кажеш, че не е. Беше си атракция, а косата й не беше никак дълга, съдейки по късата плитка.
записвам си и кокосовото масло
Икаров има ли кокосово масло?
В средата на януари се подстригвах, мисля сега в средата на март също, ама никаква разлика сякаш няма от преди (( Не искам с всяко следващо подстригване косата ми да става все по-къса, вместо да расте. ((
4XCOKИ
кокосово масло + пшеничен зародиш = това ще е
http://greenshop.bg/product-1657 искам това ((( Защо всичко е толко скъпо, а един шибан муш бургер от Макдоналдс е левче ((
4XCOKИ
Кокосовото ми масло се стяга, когато е студено. Течно е само лятото. Проблем ли е да си го разтопявам на водна основа? Нямама му нищо нали? Много ми е трудно да си слагам от него, когато е стегнато.
^и аз се чудя как да разтопя мойто,като е стегнато.
момичета правили ли сте си някакви терапии за коса при фризьорките ?
аз съм си правила само кератинова,ефекта не беше същия какъвто очаквах,
но косата ми беше мекичка и бляскава.та сега скоро ще ходя на фризьор
и искам пак да си направя някаква,нещо да сте пробвали и да сте доволни ?
Какво мислите за тези 2 маски? Доволни ли сте?
http://apteka.framar.bg/30005371/%D0...00%D0%BC%D0%BB
http://apteka.framar.bg/30010108/%D0...82%D0%B8%D1%81