.
Отговор в тема
Страница 65 от 95 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2375
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Мхммм.. френска дантела <3

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    П/в косопад ли ти трябва нещо?
    Не.. За бърз растеж. Но съм чела и че тези против косопад действат.

Реших да си накупя няколко неща и да си се мацам с тях почти едновременно

Примерно Радикал, травитаминол, стимуланта на Икаров (който ползвам и сега), глицерин (за маски, но все още не мога да разбера какъв процент се слага и по колко..) + ползвам ампули за растеж на Фармавита (вече използвах 3.. ползват се по една на седмица, общо са 12, като последните 4 се ползват веднъж в месеца.. ии не знам.. корените ми бая са избили, понеже се боядисвам, но все още си ми е недоволно къса косата )
    Искам да порасне много и светкавично.
    Не ползвам преса и маша вече трета седмица, но имам чувството, че ми е мега суха косата, ходя на плитка, не знам дали има значение.
    Масажирам си скалпа при всичките процедури и най-лошото е, че хич не съм доволна от маската на Макадамия, за която имах големи очаквания. От маслото също.
    Не съм се боядисвала от месец и издивявам, защото се чувствам мега скучна с естествения си цвят и в същото време не искам да си съсипвам косата с бои, макар и да ползвам най-щадящата за мен, тази на Гарниер Олиа (безамонячната)

КАКВО по дяволите да правя?!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    На мен ми се струва, че малко прекаляваш с продуктите и може ефекта да се окаже обратен. Вземи си друга маска, не при всички действа еднакво нали знаеш Както на мен тая олиа изобщо не ми харесва, направи ми косата ужасна и цвета се изми след 2 измивания

Мега фен
    Град
    <3
    В момента не прекалявам, ползвам само ампулите и стимуланта на Икаров преди да я измия.
    Ползвам и някакъв измислен балсам (когато не ползвам Макадамията) и тваЙ. След последните две измивания не съм си слагала и от олиото в краищата, защото имам чувството, че вместо да ми подрежда косата и да я съживява, я прави разпиляна и хвърчаща.. иначе преди го ползвах..

Та мисля да редувам преди всяко къпане травитаминол - стимуланта - Радикал
    и мисля да си купя и спрея на Билка против косопад, макар че имам подозрения, че както всичко без измиване, ще ми омазни косата :33

Другото което е, че ме е страх, че след толкова дълго неползване на преса и ходене с една и съща прическа (тази https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...03420967_o.jpg ; https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...97917918_o.jpg ) ще ми се прииска отново да пипна пресата, а не трябва Бързо си омръзвам, не мога така (((
    Искам червена косица, но здрава и дълга. (
    Скоро в борисовата видях едно момиче, с ебати яката червена и дълга коса, мега готино накъдрена на едри къдрици, все едно излязла от приказка. Как го постигат тея хора това..
    Последно редактирано от ShtrudeL : 02-15-2014 на 13:07
    4XCOKИ

Толкова ярка боя ми изглежда доста агресивна за косъма.
    На мен бретонът ми е като какаду във всички посоки побърква ме, изглеждам като току-що станало от сън еднорогче.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    В момента не прекалявам, ползвам само ампулите и стимуланта на Икаров преди да я измия.
    Ползвам и някакъв измислен балсам (когато не ползвам Макадамията) и тваЙ. След последните две измивания не съм си слагала и от олиото в краищата, защото имам чувството, че вместо да ми подрежда косата и да я съживява, я прави разпиляна и хвърчаща.. иначе преди го ползвах..

и мисля да си купя и спрея на Билка против косопад, макар че имам подозрения, че както всичко без измиване, ще ми омазни косата :33

Другото което е, че ме е страх, че след толкова дълго неползване на преса и ходене с една и съща прическа (тази https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...03420967_o.jpg ; https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...97917918_o.jpg ) ще ми се прииска отново да пипна пресата, а не трябва Бързо си омръзвам, не мога така (((
    Скоро в борисовата видях едно момиче, с ебати яката червена и дълга коса, мега готино накъдрена на едри къдрици, все едно излязла от приказка. Как го постигат тея хора това..
    На това ли му викаш "естествения си цвят" :д

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На това ли му викаш "естествения си цвят" :д
    Не, не, говоря че принципно не си се харесвам в естествения си цвят, а със снимките исках да покажа как си нося косата, защото не мога да я оставя естествено пусната, защото е ужасна..
    тук https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...90314512_o.jpg си личи колко са ми избили корените и какъв е ест цвят..
    4XCOKИ

а за това някой може ли да ми каже нещичко https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j...92565746868592

Препоръчайте ми някоя хубава купешка маска за коса?

зависи каква ти е косата мазна или суха та трябва да търсиш според твоят тип коса защото аз примерно съм много доволна от някоя маска но на теб може да не ти понесе моята е много къдрава и е суха затова ползвам силно хидратираща маска но ако твоята е мазна на теб моята ще ти омзни още повече

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    зависи каква ти е косата мазна или суха та трябва да търсиш според твоят тип коса защото аз примерно съм много доволна от някоя маска но на теб може да не ти понесе моята е много къдрава и е суха затова ползвам силно хидратираща маска но ако твоята е мазна на теб моята ще ти омзни още повече
    Ами по принцип с бързоомазняваща се коса,но никога не ползвам шампоани,балсами,маски за мазна коса,тъй като въобще не ми помагат и съм се отказала вече.Винаги ползвам подхранващи продукти и досега никога не ми се е омазнявала от тях.Така че няма проблем,ако ми препоръчаш въпросната хидратираща маска.

Цитирай Първоначално написано от elena.markova Виж мнението
    тези използвани продукти не бих си купила кои знае кво е налято вместо истинския продукт, не благодаря по добре новичко,момичета не си купуваите продукти от тези сайтове,моя позната си купи такъв продукт уж не използван а се оказа че вместо масло за коса вътре има олио готварско,не се лъжете дайте някой лев повече и си купете от магазина
    И аз к`во да направя за приятелката ти.. Не всички са измамници, знаеш ли.. айде.. бягай

^ В понеделник/вторник даже си чакам един комплект с арганово масло (шампоан,балсам,масло) на Nashi.Като пристигне,ще ви кажа дали е готварско олио.Разберете,че не всичко е боклук.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Ааа така е добре, ако ги редуваш, аз разбрах, че всичко на един път Косата ти не изглежда добре, защото е изгорена, вероятно от боядисването. Можеш да смениш малко с някой кок или най-добре да се подстрижеш. Ама тоя спрей в корените ли си го слагаш, че да ти се омазни? И аз бях червена преди доста време, но доста бързо се отказах, този цвят много труден за поддържане и ужасно изгаря косата...

Nashi са прекрасни, момичето имаше предвид, че не се знае като е отваряно дали е същото вътре.
    Да кажеш непременно впечатления от шампоана и балсама!
    Между другото са ми казвали за маската на Nashi точно, че ако не ти е много суха косата, ще я омазни, защото била много интензивна. Все още не съм и отделила 39лв, за да я пробвам, но живот и здраве...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на shutUp
    ShtrudeL, моят съвет е да изпробваш кокосовото масло вместо да си купуваш всички тези продукти.
    Вземаш си едно бурканче и мацаш преди баня, както корените, така и краищата.
    Прави масажи на скалпа, за да стимулираш растежа, смесвай го с мед и жълтък...
    На косата ти й трябва подхранване, за да започне да расте бързо, за да е здрава и да има блясък. Просто в момента си я поизгорила с тези бои и излежда суха, а кокосовото масло е прекрасно :3

/btw, много си хубава (:/

Много от тях го постигат с много добър фризьор, работещ с професионална козметика + не рядко явление с екстеншъни. Срещала съм много малко, да не кажа изобщо жена над 25-27 г. с дълга красива коса.
    Преди години се влюбих в косата на една мадама в Плд... блондинка, много светло русо, почти бяло горната 1/3, останалата част катранено черно..около 3 пръста над тилната част. Беше сплетена на висока плитка.. муцка, направо ми изтекоха очите. На хубавото как да кажеш, че не е. Беше си атракция, а косата й не беше никак дълга, съдейки по късата плитка.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Котаци, снощи се къдрих с пяна. Има ли смисъл на мръсната си коса с'а да правя домашна маска или да оставя за другия път, като няма разни шитове по нея?
    Остави за другия път, когато няма пяна или лак.

Мега фен
    Град
    <3
    записвам си и кокосовото масло
    Икаров има ли кокосово масло?

В средата на януари се подстригвах, мисля сега в средата на март също, ама никаква разлика сякаш няма от преди (( Не искам с всяко следващо подстригване косата ми да става все по-къса, вместо да расте. ((
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    записвам си и кокосовото масло
    Икаров има ли кокосово масло?

((
    Да имат

Мега фен
    Град
    <3
    кокосово масло + пшеничен зародиш = това ще е

http://greenshop.bg/product-1657 искам това ((( Защо всичко е толко скъпо, а един шибан муш бургер от Макдоналдс е левче ((
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Кокосовото ми масло се стяга, когато е студено. Течно е само лятото. Проблем ли е да си го разтопявам на водна основа? Нямама му нищо нали? Много ми е трудно да си слагам от него, когато е стегнато.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^и аз се чудя как да разтопя мойто,като е стегнато.
    момичета правили ли сте си някакви терапии за коса при фризьорките ?
    аз съм си правила само кератинова,ефекта не беше същия какъвто очаквах,
    но косата ми беше мекичка и бляскава.та сега скоро ще ходя на фризьор
    и искам пак да си направя някаква,нещо да сте пробвали и да сте доволни ?

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Кокосовото ми масло се стяга, когато е студено. Течно е само лятото. Проблем ли е да си го разтопявам на водна основа? Нямама му нищо нали? Много ми е трудно да си слагам от него, когато е стегнато.
    ам аз имам една маска за коса която също е твърда слагам си малко на ръката и със сешоар го загрявам и веднага става като олио и тогава си го слагам на косата и с кокосовото ми масло правя същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си