.
Отговор в тема
Страница 67 от 95 ПървиПърви ... 175763646566676869707177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2375
    И моето е някакво за говене и наистина си мирише на кокосови стърготини. Има европейски и френски био сертификати, така че му вярвам. xD

Обмислям да си взема и това от авокадо на същата марка. Някой пробвал ли е маски за коса и лице с него?

Едит: След прочетени няколко статии разбрах, че повечето масла от кокос си миришат точно на бонбони и че много малко органични масла са без миризма.
    Последно редактирано от Hayashi : 02-18-2014 на 14:17
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Моето е ето това http://www.naturheilkunde-shop24.de/.../1/8003123.jpg, взех си го преди няколко дни иии също мирише супер прекрасно, на бонбони Рафалело <3 Засега съм го пробвала само за сваляне на грим, но тия дни ще си направя и маска на косата.

Иначе за маслото от авокадо съм чела, че и то е много хубаво и подхранващо за кожата и косата. И аз мисля да пробвам, но няма да е точно сега. Едно по едно :Д

Голям фен Аватара на shutUp
    Най-обичам да се омажа от главата до петите с кокосово масло. Няма такъв кеф! А кожата става толкова мека и подхранена :3 И дори на другия ден ухая на кокоска

Schatzi Как си сваляш грима с масло?! И откъде го купи твоето?
    shutUp какво е твоето? Откъде?
    Само моето ли не мирише?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^ ето го: http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B..._D0_BB_D0_BE-s

едит: по принцип на това за готвене му премахват миризмата, но дори и така си остава прекрасно за коса и кожа.
    Последно редактирано от shutUp : 02-18-2014 на 17:01

Цитирай Първоначално написано от shutUp Виж мнението
    ^ ето го: http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B..._D0_BB_D0_BE-s

едит: по принцип на това за готвене му премахват миризмата, но дори и така си остава прекрасно за коса и кожа.
    Това и аз съм го ползвала и е супер якичко ^ докато сегашното ми не е нищо особено сякаш...

Прекрасно е, но ако може хем да е истинско, хем да мирише, ще бъде рай. То на моето пише mild и пише deodorato което го разбирах като ароматизирано, а може би значи точно че са му премахнали аромата. може би затова има някаква храна на него, а не тукан като на другото пак от същата фирма
    А пробвали ли сте да го консумирате? Моя приятелка ми каза за диета с кокосово масло, която сваляла мазнините. 2 супени лъжици на ден.
    bbabyboo а твоето какво е :Д
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 02-18-2014 на 18:11
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^ Да, на някои масла за готвене им премахват аромата, защото и на мен ще ми е странно да си сготвя някаква манджа и тя да ми мирише на кокос. Другият път си вземи нормално и още като го отвориш всичко наоколо ще се размирише на прекраснотийка!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

А аз съм чела за извличане на токсините от организма с кокосово масло...
    Сутрин, на празен стомах, се взема една лъжица от маслото и започваш да го 'въртиш' в устата си, като не трябва да се поглъща. И така няколко минути, като с течението на времето продължителността на 'процедурата' се увеличава. Много полезно и за кървящи венци, лош дъх, а също и избелва зъбите.
    Но не съм изпробвала.
    Малко оффтопик, сори (:

ще си купя и ще го ползвам за бонбони! :Д
    хахахаха
    при аргановото например има разлика, маслото от сурови ядки е за козметични цели, а това от печени ядки е за кулинарни. Аз имам от сурови и мирише съвсеммммм леко зехтиноподобно.
    Моята кутийка кокосово от 200мл я имам от началото на лятото и дори наполовина не е .. трябва да си мажа био масло вместо разни козметични боклуци със силикони, парабени, полиетилен, диметилнезнамсикакво
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Schatzi Как си сваляш грима с масло?! И откъде го купи твоето?
    Взех го от био магазин в Австрия. Вчера пробвах да си сваля спиралата с него, понеже си купих нова, на Астор, ей тази http://www.lifestyle-lady.de/wp-cont...4h-mascara.jpg (ужасна е). Та, не бях видяла, че пише, че е дълготрайна.. ии се оказа, че мицеларната вода на Гарниер не може да я свали, та реших да пробвам с маслото, че нямах друго в момента. Само взех мъничко масло и масажирах миглите директно с пръсти. Всичко свали но ми беше малко трудничко да го изплакна. Мисля да пробвам и с памучен тампон, май ще е по удобно, че така с пръсти всичко много се омазва.

Сори за оффтопика.

Иначе аз да попитам, като си правите маска на косата с кокосовото масло, слагате ли и нещо друго?

А аз съм чела за извличане на токсините от организма с кокосово масло...
    Сутрин, на празен стомах, се взема една лъжица от маслото и започваш да го 'въртиш' в устата си, като не трябва да се поглъща. И така няколко минути, като с течението на времето продължителността на 'процедурата' се увеличава. Много полезно и за кървящи венци, лош дъх, а също и избелва зъбите.
    Но не съм изпробвала.
    Малко оффтопик, сори (:

Това за извличанто на токсините го знам отдавна и го правя със слънчогледово олио. Сутрин на гладно преди да си си измил зъбите, пийваш малко олио- няколко пъти си го въртиш в устата и се плюва директно в сифона, защото е уж токсично. Най-странното е, че пийваш жълтичко олио, а излиза нещо подобно на айран. За лош дъх наистина има голям ефект. Първият път е гадно чувството, защото е мазно в устата в началото, но се свиква. Не го правя редовно, а когато се сетя и винаги когато съм настинала.

А за масло от авокадо е перфектно за хора като мен със суха кожа и коса. Вечер като се намажеш на лицето, сутринта кожата е мека като бебешко д*пе, както е с всички хубави масла.
    Що се отнася до диета с някакво масло... и то на гладно... ако хапнете на гладно бадемово масло, такова разстройство ще ви хване, че не е истина. Не знам... някакво малко на гладно съм скептична. Пробвайте , когато ви предстои да сте цял ден или поне първата половина вкъщи, да няма неприятни изненади

Напоследък ми прави впечатление, че се прави реклама на масло от арабски черен кимион. Едва ли не го дават като панацея както във външната, така и във вътрешната му употреба. Някой да го е ползвал случайно или да го е пил на капсули?

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Незнам, но долния пласт на косата си ми е добре, а горния е супер изтощен. Това нормално ли е?

Момичета,какво мислите за този шампоан http://www.arlenbg.com/product.php?ProductID=99 ?

Косата ми е сравнително дълга, поизтощена, изправям я след всяко къпане (напоследък гледам да го ограничавам, но..), не я боядисвам. Колебая се между Absolut repair и Intense repair шампоан и маска. Искам да стане много много много много хубава :Д Казаха ми, че ако не е чак изрусена разплетена падаща на цели снопове метла нямам нужда от Абсолют, но пък моята логика е, че малко повече хидратация и възстановяване никога не са излишни. Кое ще ми препоръчате?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B..._D0_BB_D0_BE-s
    Ето това хубаво ли е и става ли за козметични цели?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Косата ми е сравнително дълга, поизтощена, изправям я след всяко къпане (напоследък гледам да го ограничавам, но..), не я боядисвам. Колебая се между Absolut repair и Intense repair шампоан и маска. Искам да стане много много много много хубава :Д Казаха ми, че ако не е чак изрусена разплетена падаща на цели снопове метла нямам нужда от Абсолют, но пък моята логика е, че малко повече хидратация и възстановяване никога не са излишни. Кое ще ми препоръчате?
    Не мисля, че има някаква кой знае каква разлика между двете серии, нито че ще стане много много хубава от тях :/ Вземи си абсолют да засилиш плацебото :Д

ам трябва ми някой силно хидратиращ продукт за коса балсам маска шампоан ползвам сякви масла но пак ми е суха много

Голям фен Аватара на monroe999
    от кокосово масло пада ли боята?
    харесах си ето това и аз : http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...0%BC%D0%BB.647

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Някой да има тази преса за коса?! Много ще се радвам ако изкажете мнение за нея

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от tactical Виж мнението
    просто ще те спукам от маитап ако си ти
    аз не бих си признала дори да те познавам :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B..._D0_BB_D0_BE-s
    Ето това хубаво ли е и става ли за козметични цели?
    Щом е нерафинирано, студено пресовано, взимай, без да се притесняваш То даже под картинката има доооста обширно описание за продукта и употребите :Д

Цитирай Първоначално написано от Schatzi Виж мнението
    Иначе аз да попитам, като си правите маска на косата с кокосовото масло, слагате ли и нещо друго?
    Разтапям го на слаб огън и докато е топло омазвам както корените, така и дължините. Масажирам скалпа. След това слагам найлонова торбичка и кърпа върху нея. Така се загрява и попива по-добре в косъма. Стоя поне 2 часа.
    Смесвала съм и с мед. Утре ще пробвам с маслото + авокадо, мед и жълтък.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от Schatzi Виж мнението
    Щом е нерафинирано, студено пресовано, взимай, без да се притесняваш То даже под картинката има доооста обширно описание за продукта и употребите :Д
    Да, прочетох ги малко по-късно:Д
    Благодаря !

Разтапям го на слаб огън и докато е топло омазвам както корените, така и дължините. Масажирам скалпа. След това слагам найлонова торбичка и кърпа върху нея. Така се загрява и попива по-добре в косъма. Стоя поне 2 часа.
    Смесвала съм и с мед. Утре ще пробвам с маслото + авокадо, мед и жълтък.
    О, вярно! И аз мислех за авокадо по едно време. Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си