Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
Това, че бременната има хубава коса, нокти и т.н, съвсем не се дължи на витамините, които пие, а на хормоните, които бушуват в нея. По време на бременността организмът има по-голяма нужда от витамини, но те могат да се набавят от храната. Ако настояваш да си вземеш и да пиеш витамини за бременни, косата ще ти стане по-хубава, но само докато ги пиеш, след това пак ще си възвърне същото състояние. Аз пия само фолиева киселина, защото недостигът й може да предизвика спонтанен аборт, но други витамини не пия, не защото не ми изписаха сума ти такива в началото на бременността, просто аз си прецених, че няма да се тъпча излишно с витамини.
Аз общо взето нямам проблеми с косата, в смисъл гъста ми е, не цъфти повече от нормалното, но не расте :@:@:@ По-точно расте, но супер бавно Няма ли да спомогнат растежа? На мен само това ми трябва.
Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
Да ви се похваля: от месец и половина не съм си изправала/къдрила косата. Никаква топлина не е имало до нея^. А от шампоанна на Палмолив с маслина съм доволна, но не мога да кажа, че ми е любим вече. Има и по-добри, но за парите си е окей.
п.с. Любимият ми продукт за коса е стимуланта на Икаров. Подстигах си косата с 4 пръста и след месец и половина си върнах дължината. О_о
Уф, мен много ме сърбеше скалпа от него, но може отново да го пробвам. Ти колко често и как го ползваше?