- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.7
Дамм, чудех се за тях, като ги погледнах в един магазин. Сигурно ще са те..
Мислех си за един крем на Лореал (от златна рибка), който е за силно изтощена коса, ама вече го няма в сайта им, а от същата серия бях много доволна от маската. :/
Някоя ползвала ли го е? http://apteka.framar.bg/30034261/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вчера се измих с ей това чудо:
E, няма такъв блясък <3
Всичко за косата
майтапа на страна Всичко за косата
трябва да купя и аз един домейн "zakosata.com"
Мацки,когато на опаковката не е споменато дали маската се нанася в корените или само по дължината,как действате ? Досега нанасях само по дължината (без корените) и аз не знам защо ..може би защото съм останала с впечатлението,че не е необходимо .. ама сега започвам да си мисля,че това е грешна тактика.
Аз си слагам моята само по краищата. Силно подхранваща е и ако сложа в корените ще се омазни (пробвала съм) дори и да не е подхранваща маската пак я слагам на краищата. Не виждам смисъл да я слагам в корените като те по принцип са подхранвани от естествената мазнина на скалпа.
4XCOKИ
Как да постигна същата прическа като на Моника https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...67472649_n.jpg Предполагам е издухана със сешоар,но ако някой знае как да го потърся във Youtube ще съм много благодарна..))
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Миналото лято си бях взела това олио http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-el...%BB-p8494.html изкара ме почти 7-8 месеца, сега отново си го купих. Нанасям го преди или след като си изправя косата с преса. Стои страхотно![]()
Тъй.
Изчипах се с него, още ми е мокра косата, но докато бях под душа, усещах косата си много.. гладка :33 Вярно, че се боядисвах, но все пак..
Утре ще кажа повече :33
А да се похваля! Взех си кристали на Linea Bio с арганово масло.. не моооога да се намириша на мееееееееега прекасния мирииииииис <3333
4XCOKИ
Те са с аромата на моята маска за коса, която ви препоръчвах за евтина и хубава.Една и съща фирма ги прави и пак е с арган, ароматът е диабетичен.
П.с. Бях на фризьор най-накраяподстригахме доста и ми беше трудно да се възприема два дни, но тя беше стигнала до кръста
Сега я харесвам много повече, защото връхчетата ми са прекрасни. Преди мен беше едно момиче с прекрасна коса, което каза, че и слагала "арганово масло" на Ейвън (което по състав представлява машинно масло и олио от рапица - проверявала съм) и се отчаях, че моята с къде-къде продукти пак не е толкова яка. Пуст ген.
С фризьорката ми обсъждахме един продукт, който бях си купила навремето от нея и беше страхотен, но сега спрели да им ги носят
сега май изглежда по тоя начин всъщност
Някой виждал някъде? :Д Трябва да си го поръчвам по интернет явно, а не ми е приятно.
беше наистина страхотно нещо....
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-09-2014 на 02:27
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А? И такова животно ли имало?
И аз ще се подстригвам тоя месец, дано обаче да се разберем какво и как, че ми е притеснено да не стане гаф - хаха, за първи път ми пука наистина. Доста ми е дълга косата, обаче е безумно нацъфтяла. Крайно време е да се науча как да се къдря, че моето е направо изтезание за нея.
Вчера шокирах колежките като им казах, че аз се подстригвам сама.
Някой знае ли как да се направя точно ето така без помощ от някой друг?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Искам да си купя маска за коса, която да е мегаефективна срещу цъфтеж и накъсване.
Да я има в чужбина. Цената няма значение (на етап предложения.
[QUOTE=JoLLiE92;11064283]Те са с аромата на моята маска за коса, която ви препоръчвах за евтина и хубава.Една и съща фирма ги прави и пак е с арган, ароматът е диабетичен.
П.с. Бях на фризьор най-накраяподстригахме доста и ми беше трудно да се възприема два дни, но тя беше стигнала до кръста
Сега я харесвам много повече, защото връхчетата ми са прекрасни. Преди мен беше едно момиче с прекрасна коса, което каза, че и слагала "арганово масло" на Ейвън (което по състав представлява машинно масло и олио от рапица - проверявала съм) и се отчаях, че моята с къде-къде продукти пак не е толкова яка. Пуст ген.
Рапичното масло е много полезно, стига да е истинско. Аз си спомням, че като бях бременна за повече витамини изядох на салати около 2 литра рапично масло. Свиква се с вкуса му..... Сега пак съм си го поръчала, само чакам да ми го донесат.
Това е Ейвън. Хидрогенирано, разбира се.Главото беше машинното масло, а арган май имаше съвсем накрая, ако изобщо има. И това момиче имаше прекрасна коса. ;/
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да ви се оплача:
Гръцките фризьорки, не могат да подстригват.
Без изключения ВСИЧКИ, който е бил само той си знае.
Един ден, някъде към обяд отидох при една кукла, просто УЖС така и обяснявах, че все едно аз имам диплома за фризьор.
Аз съм от тези, които малко бързо палят, и щях да я тупна на стола да и покажа как се подстригва, но беля на главата после![]()
Аз съм планирала да си взема 300мл макадамия :Д
що не пробваш моите бюджетни кристали, които са със състава на наши и сходно (но не чак) действие - за 15 лв толкос'
мама ги пробва и каза да и купя![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На мен пък Макадамията ми омръзна и имам чувството, че не си върши работата както трябва.
Взех си днес спрей на Глис, синичкия, че косата ми е суха напоследък. За подстригване е, но ме е жал..![]()
Подстрижи я! Ще живне веднага. Аз изпуснах март, когато се подстригват магаретата, сега чакам да стане пълнолуние, да я поокълцам малко и веднага маска. Старая се на всеки 6 месеца да й махам връхчетата, не защото е цъфнала, а просто започва да расте малко по-интензивно.
а пък аз днес следобед си направих страхотна маска с виалитон, рициново масло, жълтък, кисело мляко, оцет и ром, а от тоз ром тоолкоз хубав аромат доби
исках да престои повече време, затова се изкъпах преди малко и съм много доволна, освен това много лесничко се измива, но ще трябва да спя с мокра косичка ;/
мислех само с шампоан да я измия, но си сложих и балсам
а лятото пак си бях правила някаква домашна маска и отделно вода за измиване, с листа от орех и разни билки и помня, че ми се отрази чудно на цвета и ми стана мекичка, ама наистина кадифено мекичка
Последно редактирано от galaxy29 : 04-10-2014 на 21:38