.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дълготрайна очна линия

Питах на много места,но не получих отговор.Значи търся си издръжлива очна линия,няма значение дали е с писец,четка или гел.Досега всичките ми са били на L'Oreal,така че ако може да е до 20 лв.Спряла съм се на L'Oreal Paris Super Liner Gel Intenza,ама се чудя дали самата четчица се нуждае от поддръжка,както всички останали.Ще се радвам да чуя вашите мнения.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Catrice.

УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

За мен лично това е най-издръжливата очна линя - http://irecommend.ru/sites/default/f...61.640x480.jpg .
    А ако искаш да соти наистина дълго - към 12-13 часа на ден,потърси някоя гел,те са издръжливите !

Явно на L'Oreal са най-хубави

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Miss Claire. Много е евтина и няма размазване. Ползвала съм всякакви възможни очни линии на разнообразни марки, тази е незаменима.
    на каква цена е д/г ?Никога не съм срещала такава .
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Цитирай Първоначално написано от sweet16cc02me Виж мнението
    За мен лично това е най-издръжливата очна линя - http://irecommend.ru/sites/default/f...61.640x480.jpg .
    А ако искаш да соти наистина дълго - към 12-13 часа на ден,потърси някоя гел,те са издръжливите !
    Да, тази и много хубава

Супер фен Аватара на Lian4ety
    http://static.mmzstatic.com/wp-conte...inerloreal.jpg
    Адски добра е, издръжлива и не се размазва. Дори съм пробвала да си правя опушен грим с нея и се получава много добре. Цената й е около 15лв, заслужава си.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Golden Rose. Пробвала съм всички и съм страшно доволна, на много добра цена са, цветът е много наситен и наистина са дълготрайни и трудно се размазват

От обикновената на Golden Rose съм супер доволна, а и цената позволява да си я сменям честичко. Много е издръжлива и наситена и се нанася лесно. Единственият ѝ недостатък е, че при свалянето цялото ти лице става черно докато се махне.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на rositzza
    Ползвам на Есенс и съм доволна не се размазва. Ама те май ги спряха

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Явно само аз имам проблеми с Golden Rose и точно с това, че ми се размазват на окото, възможно е дори и да изчезнат

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Catrice.

Перфектна е, направо я обожавам <33 Наситено черна е, но не стои някакво лъщящо и изкуствено като течните очни линии, ами наподобява молив, само че по-плътно и наситено :Д Лягала съм си с нея, на сутринта почти не е мръднала, не се рони или размазва. Носила съм я по 15-16 часа, когато съм била на работа и после съм излизала, без да се промени. Само при редовно ползване почва да засъхва от честото отваряне, но това е при всички гел очни линии.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Взех си тази на L'Oreal (гела) и съм много доволна.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Ех, тая очна линия, обожавам я, обожавам я <3 За съжаление, когато аз ползвам никога не успявам да направя еднакви линии. Споделете като за новак (макар че хич не съм) четка, писец, гел, кое е по-лесно за нанасяне

Тип маркер се нанася най-лесно. Обаче обикновено от този тип не са много наситени и издръжливи. Може да има и изключения де.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Исках да ви питам, дали с таязи очна линия на Catrice може да се направи прецизно тънка линия? На някой получавало му ли се е? Нещо такова -

http://stylezone.bg/image/cache/data...03-600x600.jpg

Може. С всяка една очна линия може, но зависи от четката.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    А може ли да ми дадете пример за четка (снимка), защото тези, с които съм се опитвала до сега не се е получавало...

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    От обикновената на Golden Rose съм супер доволна, а и цената позволява да си я сменям честичко. Много е издръжлива и наситена и се нанася лесно. Единственият ѝ недостатък е, че при свалянето цялото ти лице става черно докато се махне.
    +1 идеална е имала съм сиг. 5 туби!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пробвай тази много е добра аз преди имах от нея и пак ще си купувам http://4.bp.blogspot.com/-nkj8vqPrR1...0/IMG_4518.JPG

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    И аз съм мнооого доволна.От години я ползвам,тази с меката четка и в края на деня изобщо не е мръднала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си