- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нуждая се от съвет..
Здравейте , аз съм момиче на 17 и имам проблем.Как да ви обясня ? Имам си приятел в момента с който доста често правим секс , но проблема е там , че аз не мога да свърша. Спала съм с достатъчно момчета не да кажеш, че ми е първия. Опитвала съм почти всичко и не става . Просто не става и имам чувството, че съм повредена нещо(( Някои казват, че с френска ставало, но аз не я харесвам и не знам какво да правя вече, а страшно много искам да разбера какво е усещането
( Моля за съвет !!!
Да де ясно просто така се изразих ама не знам вече какво да си мисля ...
Не всяка жена може да изпита вагинален оргазъм! Защо наистина приятеля ти не опита с клиторна стимулация, поне така ще се получат нещата!![]()
Пробвала съм ако си поиграе малко повече и почва да ме боли и аз не знам защо
защото не знае как
мастурбирала ли си евър, свършвала ли си сама поне, ако не, време ти е да почнеш и с двете, другото - като разбереш какво ти харесва
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да мастурбирала съм и не ми харесва особено не ми е приятно да си го правя аз нищо не усещам и НЕ АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ СЪМ ИЗПИТВАЛА ОРГАЗЪМ
Ами освен да си намериш по-опитен ебач.
Welcome to the Jungle...
Да мастурбирала съм и не ми харесва особено не ми е приятно да си го правя аз нищо не усещам.
И аз съм така и изобщо не знам защо.. някой да изкаже мнение?
Ако не знаеш сама какво ти харесва, как ще му помогнеш да разбере той на теб какво ти харесва? Не симулирай и просто му кажи, че не можеш да свършиш, за да знае, че трябва да се старае повече. Когато във началото те възбуди повече, ще ти е по-лесно да свършиш. И си експериментирайте по всякакъв начин докато не намериш това, което ти харесва най-много.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
много ми е интересно на 17 колко ли различни партньора си имала
не си му хванала цаката най-вероятно,някой по-опитен,не всички могат да свършат
аз ще те пробвам ако искаш пиши ми на скайп frozter0_1991best
Не всички жени изпитват оргазъм, някой цял живот не разбират, какво е.
Илия ти го каза. Намери си по-опитен.
Мастурбирай повече и си опознай тялото за да можеш да се насладиш на секса, трябва да знаеш какво ти доставя удоволствие.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5