- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали
.. ако приятелят/приятелката ви каже,че не знае на коя дата сте тръгнали? :д
Нямаше логика,беше любов.
Много тъпо ще го изгледам :Д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
М,няма да се впечатля.
Аз също не помня дати. xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
това дали помни или не датата е най-малкия ти проблем
смятам, че има много по важни неща, например дали си е променил отношението към теб откакто сте тръгнали, дали те обича, уважава, дали ги доказва и т.н.
Все ми е тая дали помни датата, никак не бих реагирала. Но виж, ако някой ден забрави датата на сватбата... тогава ще си имаме проблем![]()
Никва реакция. То аз съм момичето, пък той повече помни..На мене не ми се отдава да помня дати ;д
Не ми се е случвало.
Предполагам ще ми стане неприятно, но не е болка за умиране.
Ще се смея.
Случвало се е вече.
И двамата нямахме на идея кога сме тръгнали. За месеца се колебаехме, какво оставаше пък дата да помним. Тогава въобще не ни е било до такива работи, само искахме да сме заедно. Аз помня само в кой ден от седмицата се запознахме и в колко часа. Той и това не помни. Абе като цяло не отдаваме почти никакво значение на датите.
Как така няма да знае, втф?
Не само да знае, а и да се сеща да го споменава.
Абсурдно - той ги следи повече от мен
Иначе ако беше някой друг - би ми станало доста гадно.
Ми зависи ако се е случило между капките и не е било много запомнено и от мен, ок, но ако съм си го пазила тоя ден в душицата, би ми станало доста тъпо,да.
Случвало се е. Бяхме някъде и един негов приятел го пита дали помни и той вика - ми май месец беше, ба ли го не знам.
Изобщо никакъв проблем не биих направила - не е длъжен да помни !
не :Д при мен и двамата не знаем кога
Нямаше месец откакто бяхме тръгнали и той един път ми се обади и пита. Аз също не бях сигурна. И понеже ми беше предложил да сме заедно в скайп, просто проверих. Не е проблем за мен.
ъм като се сети да ми се обади![]()
шегувам се.. ми не знам,ще го изгледам гадно най-вероятно и бих го накарала да си припомниама ние и двамата си помним така че..
Случвало ми се е да преживея такова нещо.Не бях аз човекът, който беше забравил,...ама на бързо му припомних.
![]()
Сигурно би ми станало кофти, ама не е болка за умиране. Голяма работа.
Би ми станало гадно,защото за мен е важно не знам защо просто така.Но иначе не е от голямо значение.
Ще ми стане гадно.
Но той си помни де, пък голяма ни е тръпка, всеки месец си подаряваме някакви дребни подаръчета на нашата си дата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е болка за умиране, като го знам как помни дати, му е простено.![]()
*сън*
Абе, не е нещо чак толкова трагично, но няма да си кривя душата - кофти ще ми стане.