.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Ленено брашно за отслабване

Здравейте!Понеже не открих такава тема,а се интересувам ,искам да ви задавам въпрос относно лененото брашно.Вчера ходих до един хранителен магазин да си купя овесени трици,защото попринцип това ми е закуската,но попаднах на още един продукт подобен на триците-ленено брашно.Пише,че е много здравословна закуска,прочистваща червата и съдържа омега 3.Така,че си го купих.Приготвя се с кисело мляко,както триците.И понеже се чудя с какво да разнообразявам не знам дали да не избера лененото брашно.Но не знам нищо за него.В интернет пише нещата,които прочетох и на кутията,но за отслабване нямаше нищо по-подробно.А и все пак е брашно.Не знам.Ако сте запознати,и ако сте го пробвали бихте ли споделили.Ще ми бъде много от полза

Голям фен Аватара на Barbie47
    Ами не съм пробвала брашното, но едва ли е по-различно от лененото семе. Може би е просто стрито то брашно. Аз си слагам ленено семе в закуската. Само да кажа, че то трябва да е смляно, иначе няма никакъв ефект, ако си го приемате цяло.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    За отслабване - едва ли ще отслабнеш от това. Аз съм приготвяла разни печива с него.

Ами всъщност това е висококачествено обезмаслено ленено семе,обработено по специална технология.Съдържа 47% протеин и над 50% фибри.Обърках се.За сега няма да го приемам ,ако не се появят някои малко по -подробни мнения,от някой който е пробвал този продукт.

Мега фен
    И какво точно очакваш от този продукт? Отслабването го забрави,избери нещо друго,че от брашно не се отслабва.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Това не е брашно в смисъла, в който сме свикнали да го разбираме - мляна пшеница, ръж, ечемик, абе все култури, богати на въглехидрати.
    И споко, яж си го, добавяй си в киселото мляко, там както ти е кеф, няма да умреш, какви отзиви очакваш?! Пиши ми лс, ако искаш да ти споделя една рецепта.

Добре.Благодаря ви за съветите

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си