Цитирай Първоначално написано от MiniBee Виж мнението
А най-добрия вариант е да се изнесеш от темата ми! Сериозно ли? Колко пъти да ти го кажа? Повторих нормално, даже те помолих, обясних, че коментарите ти НЕ са ми нужни.
РЯЗАЛИ са ме, защото нямам ГЪРДИ. И то не веднъж. Казах, че имаше подигравки и какво ли не. И това когато не ми пукаше, преди да почна с всичките неща, които изредих. Тогава си мислих, малка съм, има време да пораснат. Но на всеки човек му омръзва да РЕВЕ рано или късно. На теб може би ти се струва глупаво, може би ти се струва лудо, но такава е ситуацията. Няма как да я погледнеш през моите очи.
Връзката ми с момчето не беше особено сериозна и както обясних след като открих това с рисуването, се съблякох пред него. Сега конско ли ще ми четеш? Какво като съм му пуснала? Образована съм достатъчно на тема секс и щом съм искала да го направя, значи не съм сгрешила.

НЕ ми е мачкал циците и не ми е размазал грима.
Пише, че съм на 23, защото се регистрирах преди малко и то набързо. Виж ми датата на регистрация. Ще го оправя, щом толкова те притеснява.
Искаш да спра да пиша в темата ти, а продължаваш да ми обръщаш внимание. Че даже и въпроси ми задаваш Не знам на какви момчета си попадала, мен някое момиче ако не ми хареса дори няма да се стигне до кафе, на което евентуално да я отрежа. Бий си два шамара да се осъзнаеш и изчезвай навън. Стига си ревала във форуми.
Нещо не се връзва в историята ти. Хем си толкова притеснителна, че се сдухваш, че нямаш гърди, хем си пуснала на някъв, пред когото те е било срам да се покажеш гола. И като допълнение тоя импотентен педераст не ти е докоснал гърдите.

Seems legit.