Хемороиде, направих това видео заради това, че ти продължаваш след всички тези години да пускаш каченото от теб видео. Бях направил и едно друго преди време, ама от youturd го изтриха, но това няма да го изтрият. Впрочем твоя опит да го цензурираш показва, че твоя бътхърт е доста голям и, че ти е адски бътхъртнато, че видеото е качено. Сега или и двете видеа ще бъдат изтрити, или моето ще стои и след смъртта ти онлайн и ще те прославя.
Това моето не е бътхърт. Моето видео аз и сам съм си го качил. Но ти лъжеше хората за това как се казвам и сигурно имаше такива, които са ти повервали и аз трябваше да се занимавам да им обяснявам, че нямам сестра.
Телевизионната изява си е много добра - изобщо няма как да я направиш за смях освен по линия, че самата тя беше с такава цел.
Форумът си се развиваше отлично, но просто наблегнах на други проектчета, защото се оказа, че поддръжката на форум иска много време и, че ми е по-лесно да ползвам този форум, въпреки всички затруднения.
Политическата платформа пък изобщо ти не можеш да и повлияеш по никакъв начин. Но ти сам си губещ от нейната липса на практика. Но и това за мен не е важно - аз не я налагам на всяка цена.