- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ЗА или ПРОТИВ вечерният час?
Време е да разбудя страстите малко. За или против вечерният час сте? Като автор, нека си кажа мнението. Твърдо за вечерният час съм! Просто не мога да допусна, че някакви 13-годишни пишлемета ще ми се разкарват до 05:00 сутринта и после ще ми се хвалят в даскало как са се напили като кирки. Писна ми всеки път, когато отида на дискотека, да гледам как охраната изхвърля някакви лапетии на по 13-14 години, които са толкова пияни, че не могат да различат ляво от дясно. Вие сте на ход!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
На същото мнение съм.
nigga stole my bike
За,разбира се,колкото и да им се иска на някой да няма,всичко е за тяхно добро.
Ами да ви кажа честно, аз не знам някой който да го спазванай-много ни събират личните карти за проверка и тва е
Азис - Хоп [music]
Против.
Законът не трябва да изземва функциите на родителите. Като не могат да си спрат децата да правят глупости, техен си проблем. 90% от глупостите могат да ги направят и в три следобед, а не в 12 вечерта.
Да, ама в 3 следобед не могат да ми пречат да спя.
Последно редактирано от an7raks : 09-06-2013 на 19:59
За.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз съм за! В квартала ми, като стане 2-3 часа, и излизат лапетата. Викат, смеят се и не мога да се наспя от тях. Една вечер бях толкова бясна, че започнах да хвърлям водни балони по тях през терасата.![]()
Против. Ако закона остане населението на България ще се стопи за по-малко от 2 поколения.(laughing internally)
ЗА! Не че се следи за спазването му.. Писнало ми е някакви дришльовци и повлекани да се мислят за център на света и да тормозят останалите.
Последно редактирано от NoOneElse : 09-07-2013 на 20:28
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Ако се следи - за!
Сега си е като без него, нищо, че го има.
Аз нямам вечерен час не ми пука от нищо кога се прибера,но съм на 17.13-14 годишните трябва да се контролират повече.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз съм за. Макар и да съм на 15. Много такива приятели са се напивали и са свършвали с бой.
За, естествено.Но само ако се следи за спазването му, иначе няма смисъл.