.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Гримът ми хареса, добре си монтирала видеото. Усмихвай се повече, с времето сигурно ще свикнеш де, предполагам, че си се притеснявала доста.
    Това, което не ми хареса е диалектът ти. Когато се занимаваш с нещо такова би трябвало да говориш правилно. Не го казвам за да се заяждам, виждам как и преподаватели в университета правят забележки на колегите ми. Просто за да го вземат под внимание.

Успех ти пожелавам с канала.
    +.. хареса ми като за първо видео,но начина по който говориш е мн дразнещ

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    +.. хареса ми като за първо видео,но начина по който говориш е мн дразнещ
    Наистина много се притеснявах... Благодаря все пак! Обмислям варианта да не правя аудио на клиповете .. и аз не мога да се слушам чак... Просто гласа ми е супер нереален на запис

Не е идеята да правиш клипчета без звук, идеята е да си оправиш говора. Нормално е да не си харесваш как звучи гласа ти на запис, защото е различен. Оправи си говора, дразнещ е.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не е идеята да правиш клипчета без звук, идеята е да си оправиш говора. Нормално е да не си харесваш как звучи гласа ти на запис, защото е различен. Оправи си говора, дразнещ е.
    Доста трудно ще бъде да го оправя..

Цитирай Първоначално написано от daru6a1 Виж мнението
    Доста трудно ще бъде да го оправя..
    Трудно не е невъзможно. Това ще ти е полезно не само за клипчетата, а и за професионалното ти развитие ако щеш. Хубаво е да го изчистиш за теб самата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Наистина много се притеснявах... Благодаря все пак! Обмислям варианта да не правя аудио на клиповете .. и аз не мога да се слушам чак... Просто гласа ми е супер нереален на запис
    не,така нищо не става,хубави клипове се правят с обяснение.. нямах предвид,че гласа ти звучи гадно,а самия начин на говорене - диалекта

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    На мен ми хареса, да говора е малко кофти, но като за първо видео е добре. Хубава си, много ама козметиката, която изпилваш е просто без коментар...

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    На мен ми хареса, да говора е малко кофти, но като за първо видео е добре. Хубава си, много ама козметиката, която изпилваш е просто без коментар...
    Благодаря ти! А защо да е без коментар, всеки използва различни продукти и различни марки.. За моята кожа съм подбрала тези, които ми стоят естествено и не я дразнят.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Благодаря ти! А защо да е без коментар, всеки използва различни продукти и различни марки.. За моята кожа съм подбрала тези, които ми стоят естествено и не я дразнят.
    Защото е най-ниския клас, дори няма от къде да си купя Импала, но това няма значение важното е, че имаш талант. На мен ми хареса. Продължавай с клипчетата следващото ще е по-добро.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    ^ Всъщност Импала имат сайт, от който могат да се поръчват техни продукти.

Иначе за видеото... добре е като за първи път. Наистина диалекта е дразнещ, но може да се оправи, стига ти да искаш и да положиш усилия. В бъдеще е хубаво да си вземеш камера с хубаво качество, ако продължиш да правиш клипове.
    btw: Каква програма за редактиране използваш?
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Съветвам да се вземеш един по-хубав микрофон, от онези големите. Не са чак толкова скъпи, но ако искаш да се занимаваш с това си е малка инвестиция.
    Аз с диалекта ти не виждам проблем, може би защото живеех в град където много хора говореха така. Но качеството на камерата ти не е най-доброто и когато показваш продуктите, аз всъщност трябва да гадая какви са, защото не мога да го прочета. Съвествам те докато ги показваш да изписваш името на продукта във видеото. Успех и за напред, ще те следя!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    ^ Всъщност Импала имат сайт, от който могат да се поръчват техни продукти.

Иначе за видеото... добре е като за първи път. Наистина диалекта е дразнещ, но може да се оправи, стига ти да искаш и да положиш усилия. В бъдеще е хубаво да си вземеш камера с хубаво качество, ако продължиш да правиш клипове.
    btw: Каква програма за редактиране използваш?
    Благодаря ти! Ще направя всичко възможно да бъда по-естествена и да премахна диалекта.
    Програмата, която използвам е Camtasia Studio 8

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Съветвам да се вземеш един по-хубав микрофон, от онези големите. Не са чак толкова скъпи, но ако искаш да се занимаваш с това си е малка инвестиция.
    Аз с диалекта ти не виждам проблем, може би защото живеех в град където много хора говореха така. Но качеството на камерата ти не е най-доброто и когато показваш продуктите, аз всъщност трябва да гадая какви са, защото не мога да го прочета. Съвествам те докато ги показваш да изписваш името на продукта във видеото. Успех и за напред, ще те следя!
    За момента не мога да си позволя техника, но бих искала
    Поради тази причина всички продукти, които използвам са написани в информацията под видеото
    Благодаря ти много!

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Защото е най-ниския клас, дори няма от къде да си купя Импала, но това няма значение важното е, че имаш талант. На мен ми хареса. Продължавай с клипчетата следващото ще е по-добро.
    Не смятам така. Аз съм доволна от всичките им продукти с малки изключения. И да, има сайт, от къде можеш да си закупиш продуктите. Радвам се, че ти харесва това, което правя! Благодаря!

Гримът много ми хареса ^.. Само тази импала е гадничка.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    На мен от всички неща, които изброихте не ми хареса на първо място използването на Импала. Просто самата аз не съм била доволна от продуктите им.
    Друго - прави клипчетата в твоята стая, или поне подбирай фона зад теб че тези трушии отзад много не се връзват.
    Относно говора - малко мяукаш, говориш на И в повечето случаи... но не е чак хипер дразнещо. Може да си записваш текста, който искаш да казваш и след това да го четеш - смятам, че като видиш че пише нещш - ще го четеш така както го пише
    Иначе клипчето е добро, може да подбираш музика по твой стил, а не нещо просто на фон - хем хората ще слушат музика

tanichkasun
    Guest
    Здравей! На мен много ми хареса първоначалното ти клипче, получило се е страхотно!
    Тъй като съм гледала и други клипове, които са доста известни, забелязвам, че винаги, когато използват някакви продукти, в началото пускат една снимка на всичко, което ще се използва. Можеш и ти така да направиш или както казаха по-горе, да пишеш какви продукти използваш.

Успех с другите клипчета!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Изгледах клипчето ти, и ми хареса, но спряно другите подобни клипчета, които съм гладала ми направи спечетление следното: Не се усмихваш, усмихвай се ще изглеждаш по лъчезарна и жижнерадостна, показвай продуктите, които използваш. Можеш да добавиш някаква слаба музика за фон.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Да не ти пука от мнението на хората винаги ще се намери някои да не хареса нещо така че действай смело каквото ти харесва на теб го прави

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Говора ти не е дразнещ , просто така си свикнала да говориш заради хората около теб. Признавам , че има в градове в които диалекта е ужасен. Можеш да се оправиш, но трябва да посещаваш логопед.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си