.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Вместо да разсъждаваш по "екзистенциални" въпроси като "За и против гримирането?" вземи малко си оправи правописа.

Иначе... истината е по средата. Много грим особено ежедневно, не е готино, а пък без абсолютно никакъв пак. Слагам си молив, спирала, гланц и понякога пудра. Не се притеснявам да изляза и без грим, но рядко се случва.

Не можеш да накараш приятелката ти да прави каквото и да е. Щом не иска, не иска...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lilqna96 Виж мнението
    Да права си, но какво да направя като тя уж се харесва, а като се види в огледалото или на снимка и веднага започва "оле изглеждам ужасно". Не искам да я карам на сила. Искам просто да се потдържа. Все пак понякога близките ти знаят кое е по добре за теб, отколкото то самия.
    и аз да се изредя - оправи си правописа

не можеш да я накараш.. извеждай я с тебе по козметични магазини,пускай и бюти каналчета в ютуб,предложи и да се гримирате взаимно - забавно е,тя да гримира теб и ти нея.. дори и да става смешно пак е забавно,аз с мои приятелки съм го правила.. предложи и да излезете един ден с още един човек и да си направите много снимки като преди това се ''наконтите'' ... това са ПРЕДЛОЖЕНИЯ - не да я караш на сила.. ако така не се съгласи - не знам
    имам една съученичка,която само 1 път съм я виждала гримирана и с прическа и една от моя клас и се изсмя и от тогава не смее.. та,това момиче мн искаше да я гримирам и в момента в който и кажа айде днеска и тя се отказва .. така един път просто и казах да влезне при мене да я гримирам само да видя как и стои и без да се усети излезна така и няколко човека и казаха,че с едната очна линия и спирала прилича на съвсем друг човек..

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Първо казваш "Не разбирам, защо се гримирате", после казваш "Искам да накарам приятелката ми да се гримира". Последно? Това, че ти си си втълпила тая идея не значи, че приятелката ти трябва да страда от твоите прищевки. Остави момичето на мира, защото по-добре без грим, отколкото насила и заради някой друг. Пък и да не говорим, че ти, в ролята на приятелка, трябва да я приемаш и подкрепяш такава, каквато е.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust Виж мнението
    Пък и да не говорим, че ти, в ролята на приятелка, трябва да я приемаш и подкрепяш такава, каквато е.
    This
    Не се опитвай да я променяш по твои критерии

п.т. ЗА

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Schatzi Виж мнението
    Твърдо ЗА гримирането като подчертаване на естествената красота.
    +
    Защо трябва да се гримираш ЗА някого? Обожавам спирала и очна линия, въпреки че съм на 15, кефи ме, страст ми е, кара ме да се чувствам по-уверена, нужно ли е да изброявам още причини? Ако на някой не му харесва, просто да не се гримира. Не са нужни теми за обсъждане...

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    ами за , но да не е прекален

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от C0oKieS Виж мнението
    ами за , но да не е прекален
    +

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    'ЗА', но ако подчертава естествената красота.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си