.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от naty:) Виж мнението
    А най - кофти е да не можеш да забравиш някой с когото не си и бил.
    !

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Просто трябва да продължиш напред, няма как. Ако останеш в миналото вредиш единствено на себе си. Той е първият, но не е последен. Не мога да ти кажа кога, но ти гарантирам, че ще срещнеш човек, който ще го замени. Ще е много по-добър от бившия ти, ще има всичко това, което предишния не е имал. Но дотогава не знам какво ще правиш. Имай търпение, опитай се да не мислиш толкова за него, въпрос на време е въобще да спреш и да мислиш за него. Просто си кажи " край. това е. няма да стане нищо повече. майната му. "
    Поне така мисля аз

Hi,

Знаеш ли, ти нямаш проблем. Сещай се за тази връзка с усмивка и с мил спомен за хубавите неща, които са ти се случили и си научила през тази година. Това е страхотен социален опит, зарадвай му се искрено. Ще дойде нова връзка ще отмине, и така до последната, но няма нужда нищо да забравяш. Лошите спомени избледняват остават само слънчевите дни и евентуално наученото. Радвай се на живота ! Спомняй си всичко, защото нищо не е случайно

Немога да повярвам, че го правя, но айде ще цитирам "Проницателя", доста клиширанo четиво - "Най-хубавото тепърва предстои." Това си е голяма и хубава истина

Поздрави,
    Батя Skeletoner

Спри да мислиш за него! Мисли позитивно! Занимавай се с нещо, за да го забравиш. и знай че винаги ще намериш по-добър

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    На някои хора им минава бързо на други по бавно. Точна формула няма, но най - лесно се получава ако намериш някой който да грабне вниманието ти и да ти върне онова усещане

Така че излизай с приятели, запознавай се с хора, забавлявай се. Не знаеш кога ще се случи това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си