- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да сваля и бъда с трудно момиче,още от първата среща!
Запознах се с едно трудно момиче и искам да изляза с нея и да сме гаджета , на всяка цена колкото мен е 20+, някой ще ми каже ли какво бих могъл да направя как да се държа и как да и привлека вниманието така че да да сме заедно ?
Също така не знам и как да и предложа да сме гаджета нямам опит с жените.Много моля някои компетентен/на да съдеиства.
Момичето си заслужава образовано и умно е работи много и не знам как ще успеем да излезем дори и е от друг град делят ни 100км само. Но и двамата имаме коли и най-вероятно аз ще патувам до нея няма проблем.
Момичето си няма приятел питал съм я.Никога не съм излизал и бил с такава жена от класа и ме притеснява не искам да съм в графата приятели искам да съм и гадже .Бих направил всичко само и само да успеем да излезем и да станем гаджета най-вече
Пропуснах да спомена че с тва момиче още не сме се виждали и ще ни бъде първата среща но си пишем по интернет от известно време.Страхувам се някой да не я отнеме защото е прекрасна и имаме ужасно много общи неща .И не знам дали ще успея даже от първата среща да я направя гадже даите съвети.
Последно редактирано от sheisthenumberone : 09-07-2013 на 01:48
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Пич, момичето си има приятел. Остави я да си живее живота и не им се бъркай в отношенията.
Няма си приятел прочети![]()
She is my baby!
Ти искаш първия път като се срещнете,да излезете,да станете гаджета,да е изчукаш и най-вероятно искаш и да се ожениш за нея до сутринта?Ти сигурен ли си ,че си на 20+??
Няма страшно, момичетата мн си падат по неуверени.
n00bs
Стани фен на Ливърпул!
Хора с 2 мозъчни клетки не бива да правят секс!
maDamn
За съжаление и с по-малко от 2 го правят ,па даже се и възпроизвеждат.
Ако си такъв ретард, какъвто изглеждаш и момичето е от класа, едва ли ще успееш да я "свалиш"
nigga stole my bike
Не е важен секса а да и направя добро впечатление и по нататък да станем гаджета,секс винаги може да правя не е там въпроса просто искам сериозна връзка.
She is my baby!
Е ти какво искаш на първа среща да станете гаджета и да правите секс ли нали уж е "трудна" има време за всичко
Вие дори не знаете моето ниво просто искам някакви съвети само ме плюете.
She is my baby!
Ако не беше написал ,че си на 20+ бих казал, че си на 15-16. Предполагам в реалния живот си socially awkward. Целта ти ще трябва да е да не правиш такова впечатление, което направи на нас. Бъди самоуверен, но не надут. Прави и по някой друг random комплимент, за да покажеш интереса си, но бъди гъзолизец, защото честно казано жените обичат такива мъже да им дигат самочувствието, но за тях те не са нищо повече от парцали. Щом е образована и свястна измислни някакви интерсни теми за разговор, задавай и въпроси, но не оставяй разговорът да стане едностраннен. Общо взето каквото и да ти кажем ти си си какъвто си. Хората не се променят за едно денонощие. Не се опитвай да бъдеш нещо, което не си. Ако не хареса, хареса , ако не- няма да я спечелиш ако се преструваш.
--------------------------------------------------------
Момичето е с няколко месеца по малко от мен аз съм по напред от нея в образованието но е много готино и умно и работещо и борбено не е някое мързеливо и е постигнало всичко само, сигурно е имало повече гаджета от мен и е излизало с доста мъже все пак е супер красиво и не знам как да я впечатля.
She is my baby!
Прекланям се пред единствената запетайка в полубезкрайното ти изречение!
maDamn