.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Вземи си папагал и на теб ще ти е по-лесно, защото няма да се налага да го ядеш, а котката няма да го докопа в клетката. Ще можеш да го пускаш и в стаята, когато котката е в някоя друга. Кофтито е, че много пеят и мен лично ме дразни нещо да ми плямпа на главата по цял ден.
    *сън*

Голям фен
    Ами у нас съм гледала вси§ко от папагал до козле (апартамент), но патето го изпуснах веднъж без да искам и пове§е не го видях...и все пак ти казвам от ли§ен опит, §е мястото на подобно животин§е е в двора из калта, водата, не вкъщи
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Мега фен Аватара на an7raks
    Тук сте се събрали само някакви сатанисти и съдисти май?!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Искаш да си купиш патка ?
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Къде ще го гледаш това патенце? То не може да се научи да ходи до тоалетна на определено място - ще ходи и ще цапа навсякъде. Не гледай по сериалите - Приятели и т.н. как си ходят патоци из къщата - не става. Трябва да е в клетка. И да е в клетка , за отрицателно време ще му отеснее , защото ще стане от малка сладка пухкава топчица в голямо врякащо и миризливо и не толкова симпатично животинче. Помисли си наистина ли го искаш и сериозно ли ще се отнасяш , или просто защото е сладичко - и после да го изядем. Ако е така по добре си купи патешки заготовки от магазина.

Я си вземи нещо по-лесно за отглеждане, за да не плачеш после, когато му се случи нещо (малките патета са много деликатни животни и лесно предават Богу дух). Освен това на патките мястото им е по двора - да си цвъкат на воля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си