.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Smile Искам да си пробия ухото

Здравейте, решила съм да си пробия втора дупка на ухото и една отгоре ( ушната дъга ). Та исках да попитам боли ли и дали трябва да го промивам (ако някой знае моля да сподели с какво ) Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на tori
    Трябва да се почиства от време на време със физиологичен разтвор. Не боли кой знае колко.

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Втората дупка боли, колкото обикновено пробиване на уши, за ушната дъга мисля,че се прави с абокат и никак не е приятно, но ако имаш желание ще изтърпиш, става бързо
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Втора дупка на ухото долу си направих като ме проби една приятелка вкъщи с игла. Боли повече, отколкото ако е с пистолет. Промивай го, въпреки, че аз не го правих. Слава богу нямах проблеми.

Ами пробих си ухото ... втората дупка не ме боли изобщо ... Но тази на ушната дъга .. еми тя си боли ! Получи ми се някаква инфекция ! Ухото ми отгоре стои червено и е леко подуто ! Но аз го промивам с ракия и мисля че ще се пооправи Искам да попитам всички които имат и втора дупка и дупка на ушната дъга ... Колко време седяхте с медицинските обици ?

Мега фен Аватара на tori
    Не с ракия, а със физиологичен разтвор. Даже не с кислородна вода. Стоиш докато ти зарасне ухото. Мажи с гентамицин.

Мега фен Аватара на tori
    Само да спомена, че забравих - Гентамицин само когато има проблем (инфекция) и не повече от седмица.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    само да спомена ,че една приятелка си направи втора дупка и много я болеше

Супер фен Аватара на Meonesssss
    И как искаш да ти кажем дали боли? Някои ги боли много, други малко, мен изобщо не ме боля .. :/

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Само да спомена, че забравих - Гентамицин само когато има проблем (инфекция) и не повече от седмица.
    Ами не мога да кажа че се е получила инфекция ! Ухото е леко зачервено и съвсем малко подуто ... ;х И затова го мажех със ракия казаха ми, че е добра дизинфекция ... Сега мисля да започна да го промивам с физиологичен разтвор ... Но за гентамицин не съм сигурна ... защото не знам дали се е получила инфекция ...

Мега фен Аватара на tori
    Ми щом е червено и подуто от няколко дни е възможно. Намажи го няколко пъти обилно да видиш дали е от това и ще се оправи ли. А ракията не е добър вариант, защото е спирт. Спирта изсушава.

mimito379
    Guest
    аз си направих втора дупка към края на февруари и седмица след това на същото ухо трета, но третата започна доста да ме боли, въпреки че всеки ден ги промивах със спирт и след около месец (толкова ми казаха да стоя с тях) ги махнах и видях че третата се инфектирала и има засъхнала кръв доста и второто също е започнала леко и веднага ги промих хубаво и им сложих сребърни обици но не успях да спася третата и я оставих да зарасне а втората продължих още доста време да я промивам и сега е добре третата си зарасна с времето и смятам след време пак да се пробвам за трета дупка по добре в началото слагай само благородни метали и ако наистина смяташ че се инфектирала незабавно махни медицинската и сложи сребърни или златни обеци и я промивай редовно и ще се оправи

Aми с вторaтa нямaм проблем, но тaзи нa хрущялa зaпочнa дa боли и нaй - гaдното е че aко не я мърдaм сякъш зaрaствa ;/

Мега фен Аватара на tori
    Никакво сребро и златото да е по-голям карат от 14, 16. Пък то тва, че залепва е от ухото ти това е лимфа и разни секрети от ухото. Смени обецата със медицинска стомана, може и алергия/непоносимост да се е получила.

Значи махнах медицинската обица само на втората дупка ... Все още не мисля да махам тази на хрущяла .. И сложих злато на 11.09... сега за 16 мисля да сложа тенекия ... но се притеснявам да не се възпали ...

Мега фен Аватара на tori
    Никаква тенекия, даже не е трябвало да махаш медицинската.

Aми дa aмa я мaхнaх, слaвa богу нямaм проблем зa сегa

Мега фен Аватара на tori
    Радвай се и не сменяй обеци много-много в началото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си