- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Пре*бах си режима на спане,някакви съвети...
Не мога да заспя,от 2 месеца съм така...
Лягам си 12-1 въртя се в леглото, не мога да заспя,дори отново да не включа лаптопа ,пак изкарвам до 5-6,снощи рисувах до 6,защото не ми се спеше..и не мога да се наспя.Пробвах какво ли не..Лягах си когато ми се приспиваше/към 4-5-6/,ставах в 10-11,на другата вечер пък същото -спи ми се,не мога да заспя..2 дни не бях мигнала,и си викам " а сега вече ще заспя и ще си оправя режима" легнах си в 12 вечерта и станах в 12 на обед,и какво пак същата история не мога да заспя..Дано като започна училище да се оправя,някакви съвети?
П.С:Съжалявам,ако има правописни грешки,4 сутринта е..Не пускам темата в раздел "здраве оаотаоа квото беше там",а в "кофата",защото сте най-печени и сте ми любимци,ако някой от модовете реши,че темата не е за тук, може да я смени ;d
Забравих и да спомена,че ми се спи,но просто не мога да заспя,въртя се в леглото..
Като си легнах тази вечер ми се спеше хипер много/и все още/,но просто не мога да заспя![]()
Я си лягай ве
Always wanna play but never wanna loose
искам сериозни отговори,това ми се превърна в голям проблем..
да не си на диета?
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
сиг не правиш нищо по цял ден?
освен комп?
ем не го мисли :Д не се опитвай да го превръщаш в проблем, иначе да мисля че като почнеш даскало ще си по-добре
айде аз лягамше спа до 5-6 следобед :Д
имал съм същите проблеми, трябва да се успокоиш, 100% съм сигурен че се притесняваш дали ще заспиш, просто си го избий от главата, прави нещо друго, разсейвай се, важното е акълът ти да е някъде другаде не да мислиш за спането. Според мен упражнения и т.н. няма да помогнат, в този случай всичко е до психика, трябва да намериш как да нагодиш нещата. То ще ти мине все някога де, гледай само да не продължава повече от година![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е легна си в 12, стана в 12? Спала си 12часа и искаш на другият ден да ти се спи? Я си лягай няколко дни подред в 5-6 и ставай към 7-8 и ще видиш после дали няма да ти се спи.
Развалила си режима си. Ще трябва време да си оправиш боилогичния часовник.