- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво заслужава според Вас?
Здрав пердах!
Забрана да ползва интернет!
Превъзпитание!
Публично линчуване!
Ако е мое дете ще и изкривя носът!
Похвала wtf ?!
Какво заслужава според Вас авторката на написаното?
http://pisheshtamashina.wordpress.co...о-ботев/
В началото бях страшно негативно настроен, но прочетох написаното няколко пъти, след това погледнах и други нейни творби. Има някои смислени аргументи. Разбира се, вижда се, че не уважава Христо Ботев, и изразява пълно пренебрежение към поетите-революционери... но сигурно е от възрастта.
Всъщност тя пише много хубаво.
ъм, що трябва да ЗАСЛУЖАВА нещо
не харесва ботев - написала го
голяма работа
аз па не харесвам вазов. ама изобщо
сигур и на мен ми трябва ЗДРАВ ПЕРДАХ
:О
Всъщност аз не видях нито един аргумент, който да обяснява по какъвто и да е било начин омразата и?
ама що да парадира
щото го е написала в блог, а аз не ?
доколкото разбрах не е разпространено от нея
постнала си го е в блога, след което последва шитсторм
Аз разбрах, че тя е пращала линк към блога си.
Не мога да я оправдая по никакъв начин. Изключително грозно.
ми не знам
продължавам да не разбирам кво ЛОШО е направила, че въобще да трябва някой да я оправдава
написала, че не харесва ботев
ми окей, баси..
Можеш да изразяваш мнение. Държавата ни е достатъчно свободна за ВСИЧКО. Но си има една граница, която включва човечност и морал и тя не трябва да се прекрачва. Не можеш да се изказваш по този грозен начин, заради тази пролята кръв в момента малкият келеш седи и чопли семки пред компютъра си. Ако нямаше хора, като него най-вероятно малката пикла сега нямаше да я има.Всеки път виждам младото му тяло, проснато под оня връх. В тревата се просмуква лепкава кръв. Лепкава като сълзите на майка му. Лепкава като обичта към бащиното огнище. Лепкава.
И тази кръв причинява повече болка отколкото недораслото ми сърчице може да поеме.
а това е следващото изречение, което си пропуснала да цитираш
всъщност точно краят изразява изключително положително мнение за ботев, според мен
целият пост изразява критика към твореца ботев, но уважение към личността ботев
Напротив. Явно не си разбрал. Макар че се съмнявам, написано е толкова просто, елементарно, липсват литературни похвати и има куп грешки.
Всеки път, когато помисля за съдбата му. Всеки път, когато усетя у себе си онзи ботевски бунт срещу грозното, срещу кривото и несправедливотоИ тъй, Ботев. Млад бунтар. Революционер. Поетче. Журналист. Мъртвец. Не го харесвам.По абсолютно просташки и ниско интелектуален начин е изразила омразата си. Само не е успяла да я докаже с аргументи. Няма и как. Само, като прочетох първите два реда и се убедих, че не е прочела особено много произведения.Ботев се е превърнал в символ за всички полуграмотни патриотари.
Всеки може да седне и да "твори". Ама има разлика между творба и фекалии.
Окей, нека да пише, да се развива.
Няма лошо.
всеки е свободен да изразява мнението си, каквото и да е то, по какъвто начин да е.
според мен се тръби твърде много за това момиче.
заслужава куче да я чука до смърт.
Обаче момичето е страшно хитро. Гледах й блога - няколко журналисти са писали коментар, че искат интервю с нея, защото е много талантлива, брилянтен ум и мислели по същия начин. Това ще я изстреля напред.
Според мен тая пишман литераторка е чела само задължителните произведения на Ботев (които до голяма степен са се превърнали в клишета) и оттам е решила да ни покаже колко "слаб" поет е той. Само дето най-силните му произведения не са "На прощаване" и "Майце си". Да не говорим, че сигурно въпросната изобщо няма идея какъв е бил като публицист и каква е ролята му в българската журналистика. Аргументацията й е под секва критика.
Иначе не пише зле, но тръгва да става известна със скандал, типично по чалгарски.
Последно редактирано от DarkTemplar : 09-11-2013 на 13:42
Welcome to the Jungle...
Защото ми разбива сърцето
Всеки път, когато прочета негов стих. Всеки път, когато помисля за съдбата му. Всеки път, когато усетя у себе си онзи ботевски бунт срещу грозното, срещу кривото и несправедливото. Всеки път виждам младото му тяло, проснато под оня връх. В тревата се просмуква лепкава кръв. Лепкава като сълзите на майка му. Лепкава като обичта към бащиното огнище. Лепкава. И тази кръв причинява повече болка отколкото недораслото ми сърчице може да поеме.
Затова го мразя.
добре, ето го целия последен абзац
ако тук не виждаш .. не знам, уважение, симпатия, ЛЮБОВ ако щеш към ботев...
не знам, или ти си сбъркана, или аз
Всеки път, когато прочета негов стих. <--- Следва ---> Всеки път виждам младото му тяло. В тревата се просмуква лепкава кръв. Затова го мразя.
Всеки път, когато помисля за съдбата му. <--- Следва ---> Всеки път виждам младото му тяло. В тревата се просмуква лепкава кръв. Затова го мразя.
Всеки път, когато усетя у себе си онзи ботевски бунт срещу грозното, срещу кривото и несправедливото. <--- Следва ---> Всеки път виждам младото му тяло. В тревата се просмуква лепкава кръв. Затова го мразя.
Всеки път виждам младото му тяло, проснато под оня връх. В тревата се просмуква лепкава кръв. Лепкава като сълзите на майка му. Лепкава като обичта към бащиното огнище. Лепкава. <--- Използва определението лепкава, за да покаже по-силно ненавистта.
Нещата, които изброява... Има впредвид, когато прочете негов стих, когато помисли за него и прочие.. Всеки път вижда момента с мъртвото му тяло и ЛЕПКАВАТА му кръв.
Не знам къде видя любов.
По-просто не мога да ти го обясня tireheb