- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво заслужава според Вас?
Здрав пердах!
Забрана да ползва интернет!
Превъзпитание!
Публично линчуване!
Ако е мое дете ще и изкривя носът!
Похвала wtf ?!
Защо си такъв клиширан идиот ?
Лапай го леко щот е известен мани го неговия моя е нестле
Браво, сети се. Какъв си ми роб, каквото искам пишеш.
Момичето просто е описало какво харесва и какво не у Христо Ботев http://pisheshtamashina.wordpress.co...-%D0%BD%D0%B5/
Няма лошо.. Не ѝ трябват здрав пердах, превъзпитание и други такива глупости..
На авторката на темата трябва да и се забрани да използва интернет, защото подтиква останалите идиоти към размисли, а те, въпросните, не им се отразяват добре.
Нямате доводи, аз печеля. Ботев е велик отбор, но калпав революционер, журналист и писател.
За мен няма сложни и прости думи. Разбирам, че за теб има, но това е нормално, все пак си идиот.
Официално мина в некст левъл, поздравления.
Изчерпа ли се, утайко ? Грешно съм те преценил, смятах че ще стигнеш поне до четвърто ниво, ти на второ издиша. Не смей повече да ме цитираш.
смърт за всички национални герои, да живее чалгата
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Още малко и ще преминеш в трето. Давай.
Не мисля, че някой може да разбере какво всъщност има предвид.
Определено не осъждам написаното, мнението й(конкретното, така написано).
Иначе сигурно щях да съм възмутена за минута-две, а след това да не ми пука.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Това, че ти не можеш да разбереш си е твой проблем. Нищо не каза, можеш да си лягаш.
Като някакви роботчета повтаряте думите на някой друг.
Големи сте патриоти, жалко, че го показвате само на някои големи празници и/или когато стане нещо такова ... Момичето показва своето мнение за поезията му, не е казала нищо за него. Всеки може да не харесва поезията на някого, както тя не харесва Ботевата, така някой може да не харесва поезията на Димчо Дебелянов , Вапцаров , Чинтулов и т.н.
толкова излишни спорове.... на кой и какво доказвате - не искам да знам....
дано в социалния си живот не сте такива, каквито тук!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ами не ми се четат 5 страници в безсмислен спор, но предполагам 2ма с различни мнения са почнали да спорят и после още 3-4 са дошли, подкрепяйки един от двамата ( първоначално спорещите ) и е станала поредната тема, в която само се спори и всеки накъртва по 1000 пъти на своето мнение и не иска да чуе чуждото![]()
В спора се ражда истината, скъпо дете. Аз доказвам на себе си, че сте идиоти, но тъй като не искаш да знаеш, все едно не съм го написал. Дано.