.

Виж резултатите на анкетата: Какво заслужава според Вас авторката на написаното http://pisheshtamashina.wordpress.

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Здрав пердах!

1 5,26%
  • Забрана да ползва интернет!

1 5,26%
  • Превъзпитание!

1 5,26%
  • Публично линчуване!

9 47,37%
  • Ако е мое дете ще и изкривя носът!

2 10,53%
  • Похвала wtf ?!

5 26,32%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 172

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Съжалявам теб и хора, като теб. Толкова нисши, че дори съществуването им е трудно за тях.

Остани си със здраве. Няма да ти падам повече на нивото.
    Нямам нужда от съжаление, защо ме съжаляваш, аз не те съжалявам, въпреки че си за съжаление, но просто не ми пука за теб, ше прощаваш. Докажи, че не ти пука за мен и повече не се обръщай към мен, видях ти доводите. Трудно ще си ми на нивото след като при най-малката трудност бягаш, утайчице. Айде пътувай и не смей повече да ме цитираш, отрепко.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от amorfen Виж мнението
    Нямам нужда от съжаление, защо ме съжаляваш, аз не те съжалявам, въпреки че си за съжаление, но просто не ми пука за теб, ше прощаваш. Докажи, че не ти пука за мен и повече не се обръщай към мен, видях ти доводите. Трудно ще си ми на нивото след като при най-малката трудност бягаш, утайчице. Айде пътувай и не смей повече да ме цитираш, отрепко.
    Пикльо отивай да искаш пари от вашите, за да си купиш ръкавици и да се радваш на мизерният си живот. И да, няма как да сме на едно ниво, защото си светлинни години назад от мен. Само дето си се объркал, ако си решил, че ще оставя на плъх, като теб да ми говори така.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Пикльо отивай да искаш пари от вашите, за да си купиш ръкавици и да се радваш на мизерният си живот. И да, няма как да сме на едно ниво, защото си светлинни години назад от мен. Само дето си се объркал, ако си решил, че ще оставя на плъх, като теб да ми говори така.
    Защо се занимаваш с личния ми живот ? Радвам се, че съм назад от теб, защото това значи че съм далеч от теб, ще прощаваш кифло. Ще ме оставиш, разбира се. Ти си отрепка и нямаш право на глас. Въздържай се от последващи опити за изказване на мнение, защото не ти се получава.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от amorfen Виж мнението
    Защо се занимаваш с личния ми живот ? Радвам се, че съм назад от теб, защото това значи че съм далеч от теб, ще прощаваш кифло. Ще ме оставиш, разбира се. Ти си отрепка и нямаш право на глас. Въздържай се от последващи опити за изказване на мнение, защото не ти се получава.
    Какъв личен живот прасе? Аз не те познавам, за да знам какъв е твоя личен живот. Или твоят личен живот е този форум? Ясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си