.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Комари в спалнята ви?

Най-вероятно този проблем си е отминал заедно с лятото при повечето от вас, но при мен все още го има. Става дума за комарите. Вече от няколко нощи се будя през нощта и чувам това гадно "зззззззззззз". Ако се завия умирам от жега, а ако се развия - комарът ме нахапва цялата. Моля, ако някой се справя с този проблем по един или друг начин, да сподели. Благодаря ви предварително!

Аз съм по същият начин. Цяло лято нищо, сега само комари, единият ми крак е нахапан . Дано като стане по-хладно да изчезнат.

Голям фен Аватара на .Wonder
    Нямала съм подобен проблем откакто си купихме комарник (предпазна мрежа) за прозорец. Заслужава си инвестицията.

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Нямала съм подобен проблем откакто си купихме комарник (предпазна мрежа) за прозорец. Заслужава си инвестицията.
    То ние имаме комарник, ама комари пак си има... Сигурно като сме оставяли вратата отворена е долетял един от кухнята, там нямаме комарници...

Цитирай Първоначално написано от ...Rammstein... Виж мнението
    Аз съм по същият начин. Цяло лято нищо, сега само комари, единият ми крак е нахапан . Дано като стане по-хладно да изчезнат.
    Точно и аз съм така - цяло лято - нищо, а сега комари!

Като бях по-малка имахме някакъв уред и в него се слагаха таблетки/лентички не съм сигурна не помня много, но имаше ефект . Мисля,че се продаваха в аптеките,защото бяха с отрова май .

Голям фен Аватара на Котка.
    Има толкова много начини за предпазване...От машинки, които бръмчат до такива, които се слагат в контакта и се зареждат с таблетки.Комарниците са най - надеждното решение според мен.Не мисля, че си заслужава да ги купувате сега за 1 - 2 седмици, скоро ще спрат да влизат.
    Съвет:По - добре си сложете комарници и на кухнята.

Приятелят ми живее на 1вия етаж и при него има доста. Купихме си Райд и от тогава не сме имали проблеми с тия досадни гадинки.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Благодаря на всички за отговорите! Ние вчера си купихме една машинка, в която има Райд и се включва в контакт и пръска, та дано да стане нещо...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Машинка против комари - действа безотказно!

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Аааа, значи да съм спокойна Ще я пробваме тази нощ!

Мега фен Аватара на draid
    По-свирепи комари от тия в Студентски град не съм виждал никога, голяма битка беше с тях. Направо можеха с чаршафите да те изядат.

Решението ти е комарник/мрежа на прозореца и забравяш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    +1

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    с машинка съм и аз

иначе няколко пакетчета ванилия отворени и оставени в една чиния/чаша и гадините ги няма
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Наистина, ако имаш комарник, това до някаква степен ще ти помогне, но те съветвам да сложиш и някаква отрова на Райд против комари, доста помага, аз съм така, цяло лято един комар не влезе вкъщи.

Саксия с босилек на прозореца или в стаята обикновено решава проблема.
    Хем човек може да се пресяга и да си кърши листа, когато прави салата от домати

anonymous708973
    Guest
    Ванилия и босилек?
    Въх, и двете ги обожавам! Каква е логиката да гонят комарите, като и двете ухаят прекрасно?

Не знам за ванилията, освен ако е истинска, от гледна точка на ароматерапията (щото това е едно от нещата, с които се занимавам ), но ето какво пише за босилека:
    http://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BA%D1%...news88744.html

Pepelq6ka88
    Guest
    Аз си взех от http://technika.bg/product/16134/kom...a-kontakt.html, на майтап, едно устройство, включва се в тока и няма никакви консумативи.. Звук се чува съвсем слабо ако се концентрираш и знаеш, че има такова нещо.. Включвам го на пролет и чак късна есен го махам от контакта.. Комар в стаята си не съм виждалa от как съм го купил.. ..

NoNick13
    Guest
    Ооо мама им мръсна по 20-30 ми влизат на ден като оставя отворено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си