.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от Blueberries Виж мнението
    Все си казвам, че не е възможно, защото ТОЙ НЕ СВЪРШИ В МЕН, но... не знам.
    Бременна си казах.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ да съм казала,че нямаш сексуална култура ? просто казах,че се притесняваш излишно..
    ''никога не ме е болял корема няколко дни продължително'' - само си внушаваш,100% някога те е болял,но не помниш
    ''че предеякулационната течност също съдържа сперматозоиди'' - и ? нали знаеш,че това трябва да го имаш предвид само като си в овулация и тогава не е препоръчително да правиш секс без ?
    ''почувствах симптомите'' - видя ли,самовнушение .. сама ги наричаш ''симптоми'' а това изобщо не е така.. корем/кръст и гадене едновременно може да ти се получи най-малкото от настинка/грип и етц.
    Не знам който е излъгал,че предеякулационната течност може да бъде опасна само когато жената е в овулация-Няма такова нещо,разбира се шансът в случаят при момичето е много малък,но не е нулев.

Правих си тест, на който пише, че може да се прави след деня на закъснението, но в такъв случай трябва да чакам още поне две седмици, че и повече. Отрицателен беше, но все още имам болки.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Почвам да си мисля за кисти(не знам какви са симптомите точно, ама с тия болки...) Отиди при личния бе момиче! Ако не бременност(което със сигурност не е) може да се окаже нещо сериозно! Не губи време в чуденки и писаници тука, ами отивай!

Супер фен Аватара на prince
    Просто иди на лекар. Не знам каквъв ти е акъла да пишеш тука при положение, че всеки пише едни и същи неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си