.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам

Липса на либидо...

Мисля, че съм си загубила желанието за секс.
    Имам приятел.
    Преди да почнем да правим секс, се натискахме много честно(орална, петинг) и беше възбуждащо и много яко. После почнахме да го правим и все едно нещо в мен умря, не съм същата, не се възбуждам по същия начин, не изпитвам удоволствие. От известно време секса не ме влече, като занимание, предпочитам да се гушкаме или да гледаме филм, да си говорим, дори натискането ме кара някак си да се затворя в себе си, все едно ми е задължение...
    Преди ме радваше това, да го накарам да свърши, кефеше да му правя орална, докато не го накарам да свърши, сега не се сещам за тези неща.
    Правим секс, но моята цел е да свърша и толкова, не мога да се насладя на секс, просто правя всичко възможно да свърша по-бързо и да сложа край.
    Не знам какво да правя, в мен ли е проблема, как да променя нещата?

Приятелят ти не забелязва ли? Не сте ли си говорили?
    Нещо случило ли се е, че така изведнъж си изгубила интерес?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Deadlock
    Влошили ли са се отношенията ви извън секса?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Може би съм стара вече, но и преди не съм разбирала как така се очаква да сте на 100 процента постоянно на кеф да правите секс.Ако не ти се прави секс не е патологичен случай.Има и такива моменти.Иначе наистина поговорете за това.От колко време сте заедно и от колко време правите секс?

Миризмата на нови обувки вкъщи стимулира отделянето на хормона на щастието !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от edva_li Виж мнението
    Миризмата на нови обувки вкъщи стимулира отделянето на хормона на щастието !
    Не е лъжа

Ако не натиска да правите секс всеки ден, нормално да ти умре желанието и да чувстваш, че нещо с теб е сбъркано, дори и да имаш съвсем нормален "апетит".
    Да почака малко, няма да умре.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Омръзнал ти е. Ограничете секса за известен период от време или пък си хвани любовник
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    извън секса всичко е наред. Добре ни е заедно. Говорихме, но без особен резултат, ще чака да ми дойде кефа.

The_new_shit
    Guest
    От повече от година съм с приятелката си обичам я много, но и тя се държи по същия начин. От месец и половина не сме правили нищо (сексуално). Опитвал съм да поговорим, но винаги отказва да говори, ако я питам защо го прави и отговора и е ''не знам" за да спра да говоря по темата. Казвала ми е, че все едно вече и е омръзнало. Не знам какво да направя ако имате съвет или авторката на темата, ще се радвам да ми отговорите. (Задоволявам я, ако това си мислите.)

Мега фен Аватара на baby_baby
    можв просто да ти е омръзнал

Супер фен Аватара на NissaN
    Омръзнал ти е сменяй го.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Опитай се да разбереш от какво произлиза това твое затваряне. Може би нещо не ти харесва, не прави неща които на теб биха ти харесали, гледа да се задоволи без да мисли и за твоя кеф или? Пробвайте да разнообразите малко, може просто да сте влезли в някакъв вид рутина.

Привлича ли те сексуално иначе?

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Няма такова нещо, миличка.. То си е натурално, идва си самичко.. Просто ти е омръзнал - не можеш да ме убедиш, че нямаш сексуална фантазия и фетиши, които да НЕ могат да бъдат събудени..

Change the partner!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си