- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Липса на либидо...
Мисля, че съм си загубила желанието за секс.
Имам приятел.
Преди да почнем да правим секс, се натискахме много честно(орална, петинг) и беше възбуждащо и много яко. После почнахме да го правим и все едно нещо в мен умря, не съм същата, не се възбуждам по същия начин, не изпитвам удоволствие. От известно време секса не ме влече, като занимание, предпочитам да се гушкаме или да гледаме филм, да си говорим, дори натискането ме кара някак си да се затворя в себе си, все едно ми е задължение...
Преди ме радваше това, да го накарам да свърши, кефеше да му правя орална, докато не го накарам да свърши, сега не се сещам за тези неща.
Правим секс, но моята цел е да свърша и толкова, не мога да се насладя на секс, просто правя всичко възможно да свърша по-бързо и да сложа край.
Не знам какво да правя, в мен ли е проблема, как да променя нещата?
Приятелят ти не забелязва ли? Не сте ли си говорили?
Нещо случило ли се е, че така изведнъж си изгубила интерес?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може би съм стара вече, но и преди не съм разбирала как така се очаква да сте на 100 процента постоянно на кеф да правите секс.Ако не ти се прави секс не е патологичен случай.Има и такива моменти.Иначе наистина поговорете за това.От колко време сте заедно и от колко време правите секс?
Миризмата на нови обувки вкъщи стимулира отделянето на хормона на щастието !![]()
Омръзнал ти е. Ограничете секса за известен период от време или пък си хвани любовник
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
От повече от година съм с приятелката си обичам я много, но и тя се държи по същия начин. От месец и половина не сме правили нищо (сексуално). Опитвал съм да поговорим, но винаги отказва да говори, ако я питам защо го прави и отговора и е ''не знам" за да спра да говоря по темата. Казвала ми е, че все едно вече и е омръзнало. Не знам какво да направя ако имате съвет или авторката на темата, ще се радвам да ми отговорите. (Задоволявам я, ако това си мислите.)
Опитай се да разбереш от какво произлиза това твое затваряне. Може би нещо не ти харесва, не прави неща които на теб биха ти харесали, гледа да се задоволи без да мисли и за твоя кеф или? Пробвайте да разнообразите малко, може просто да сте влезли в някакъв вид рутина.
Привлича ли те сексуално иначе?
Няма такова нещо, миличка.. То си е натурално, идва си самичко..Просто ти е омръзнал - не можеш да ме убедиш, че нямаш сексуална фантазия и фетиши, които да НЕ могат да бъдат събудени..
Change the partner!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...