- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване с дъвка??
Здравейте всички. Преди няколко дена си обезкосмих краката с дъфка...начинът е следния: направих дъфката на руло и започнах да я търкалям натискайки около краката ми по дължината на косъмчетата и те залепват като по някакъв начин ги скубе. Понеже досега не съм си махала косъмчетата на краката усетих видима промяна, е тук там има още някое косъмче, но това е нормално. Та искам да ви питам вие какво мислите. Според вас това правилен начин ли е или? Да продължавам ли по същия начин или да чакам да ми купят епилатор, чак на лято?? не че е от голямо значение, но съм момиче на 14 години
звучи гнусно
звучи наистина отвартително
купи си кола маска
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Купи си кола маска. Голямата опаковка на Дева е около 5-6 лв. и вътре са 10 двойни лентички.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Е как по дяволите с дъвка?!И аз съм съгласна за колата маска, подкрепям!
![]()
Отвраааат.
Отиди на кола маска или си купи.
Зарежи го тва гнусното![]()
http://ask.fm/iwwkaa
то е 'дъвка', щото да се дъвче, не да си скубем космите на краката... предпочитам с да ги мина със самобръсначка, отколкото с дъвка, пък ако ще и с дъвката да не ръстат 2 месеца... ;хх купи си кола маска... щом си се оскубала с дъвката и с тва ще се справиш ;дд
купувала съм си кола маска, но ме боли...исках просто да питам дали косъмчетата ще се увеличат?
изплюх си колата като ти прочетох заглавието.
1во - нехигиенично е
2ро- гнусно е
3то - при по-честа кола маска , или отстраняване на косъмчетата , заедно с корена , те намаляват.
maDamn
Винаги искам да изям кола маската, когато е в розов цвят и ми мирише на дъвка.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе, какъв е този примитивен метод. Хората са измислили епилатори, кола маска и какви ли не неща...
Уфф...Вярно, криза е ама недей така бе мила. Купи си кола маска, самообръсначка, ако трябва почакай за епилаторчето...
Ще ти купят епилатор чак другото лято![]()
страшна логика има сигурно
купи си кола масла на елея е по-добра от на дева или най добре на вийт аз на вийт ползвам и съм доволна , но е скъпичка