.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Unhappy Защо се промениха изведнъж?

Здравейте на всички. Може вече да е имало подобни теми, но просто не знам как да се справя с всичко.
    Цяло лято никой от приятелите ми не искаше да се видим и бях постянно с нашите... Сега като почнахме училище, някои от тях ме гледат странно, дори злобно, а други просто се отдалечават от мен. Имах една много добра приятелка, К., с която бяхме неразделни, но тя "няма време за мен". Не проумявам защо се държат така. Не си спомням да съм ги обидила с нещо. Според сайтове, които съм чела, проблемът е, че завиждат, или че ме мислят за странна, тъй като съм по-различна. Да, слушам метъл, постоянно чета и се старая да имам добри оценки, но това значи ли че трябва да се държат така? Не разбирам нищо и ми е много тъпо, че нямам никакви приятели (буквално). Никой не говори с мен, и на практика, обикалям училището сама по цял ден или си седя на чина и слушам музика. Според вас, защо тяхното отношение е такова?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Може някой да ги е настроил срещу теб. Пък и да, сигурно ти завиждат. И при мен имаше нещо такова, но успях да си намеря такива приятели, на които не им пука какви са ми оценките. А и да добавя, може да им е скокнало самочувствието и да странят от тебе,защото те имат за задръстена и едва ли не ще им развалиш "имиджа". Варианти всякакви, зарежи ги и си намери свесни приятели! Със сигурност по някакъв начин ги комплексираш.

Супер фен Аватара на NissaN
    Някой буклук ги е настройл срещу тебе има ги такива шибаняци.Това може може да е с цел отмъщение,

Кой знае, я някой "добър приятел", я някой непознат... Всеки може да ги е настроил протви теб... Има много възможни, може и да е от чистта завист.

Супер фен
    А може би те мислят за задърстен зубър ? Не се обиждай, но ако си пропиляваш междучасията в четене на книги/ преговаряне то е това
    П.П Не се обиждай .

anonymous895156
    Guest
    Мии... може просто да се опитваш да си забавен и/или да си смотан, заради което хората да те отбягват... както е с един мой съученик и под смотан нямам предвид ни най-малко, който и да е стереотип за зубрач или нахакан глупак, говоря за недорасъл човек.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Мии... може просто да се опитваш да си забавен и/или да си смотан, заради което хората да те отбягват... както е с един мой съученик и под смотан нямам предвид ни най-малко, който и да е стереотип за зубрач или нахакан глупак, говоря за недорасъл човек.
    ахахахахахаха, да, прав е

иначе, днес, каза ли му, че е бабагунда? :33

Не, не се опитвам да правя нищо такова... Аз се опитвам да бъда себе си, защото в крайна сметка, приятелите ти са тези, които те приемат такъв, какъвто си..УЖ.

Не чета нон-стоп книги... Чак път толкоз... Не се обиждам, защото не е така

Благодаря все пак за мненията ви. Да, най-вероятно си прав/а, пАteNцЕ, че трябва да се запозная с нови хора. Крайно време е.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Neillongee Виж мнението
    лол

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Neillongee Виж мнението
    о, вярваме ти

Не, сериозно... Само вкъщи чета. И все пак днес се запознах с едно момиче, с което имаме много общо. Може би наистина трябва да пренебрегна старите си приятели, щом се държат така с мен.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Някой буклук ги е настройл
    +1

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Масоните са виновни!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Гледай си живота и хич да не ти пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове