- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За татуирането , за или против ?
Здравейте, реших тук да пусна темата. И според вас пречи ли да си направя една татуировка на 1 ред, или 2. На ръката , но не отстрани а ми от горе. Където е трицепса , острани. Дано да се сетите. И се питам дали там боли , и дали замърсява кръва татуировката. Мисля да си я направя на 17 год като стана. Т.е. след 1 година. Да пише,нещо мъдро. Свързано с футбола. Аз съм го измислил. Въпроса е дали не пречи нещо. Все пак е е голяма, като на другите, но все пак искам да знам![]()
Едва ли ще пречи нещо. Естествено, че татуировките съдържат химикали и са 1 вид отрова за организма. Все пак от това не се умира. Не знам дали боли много, но със сигурност ще усетиш нещо.
+1
Замърсяване... ами избираш си добро студио, добър татуист, гледаш дали ти отваря иглата пред теб, дали "налива" мастилото пред теб в палитричките. Добър афтъркеър, лосион за слънце с по-висок фактор ако ще се драскаш лятото. За болката вземете, та запомнете, че всеки има различен праг на усещане. При всички положения няма да е особено приятно ама не мисля, че ще е болка за умиране.
интересно ми е с тея татуси ,които си правите след време кой нормален работодател ще ви вземе на работа ..
ама сигурно по строежите все ще се намери място и за вас ;d
Боли, когато е върху кокал или е по-нежна кожата, когато имаш по-нисък праг на болката, зависи от това с каква игла те рисуват и примерно ако отидеш пиян.
Нито едно от тези неща не е болка за умиране, имаш ли желание, няма и да ти пука, а и в действителност е поносима болката.
Харесват ми татуировките, но вече всеки втори е с татус и почна да ми става леко банално, това е една от причините, която ме разубеждава все повече и самият аз да си направя. Като разбира се най-често срещаните места са на рамото, китката, между китката и лакътя от вътрешната част на ръката и прасецът.. А що се отнася за работата, зависи в коя сфера е работата и зависи къде точно е татуировката.
Може ли да се скрие с риза, няма проблеми!
Ти се ебаваш, ама тука в началото ме питаха дали не съм била в gangМисля, че се шегуваха. Не съм съвсем сигурна, де.
Един съвет към автора: Преди да се надраскаш, пусни си текста през редактор или грамотен приятел, че ако сам си го писал... жална ти майка.
Пък аз само искам да вметна и да препоръчам собственото си студио в темата.![]()
https://www.facebook.com/23Tattoostudio Това е страницата във фейсбук. Разгледайте работата ми и ако желаете се свържете с мен. Цените са ми много достъпни и държа на абсолютна стерилност и лична хигиена. Здравето на мен и клиентите ми е на първо място.
Очаквам Ви.
Благодаря на всички за коментарите. Значи ето къде мисля да си я направя. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...87116231_n.jpg Ето такава. На 2реда. Не мисля,че ще пречи толкова на кръвта, и като цяло на огранизма. Но още мисля между 2-3 текста и се чудя какво да пише. А и мисля,че на 17 год, ще съм достатъчно голям да си взема и сам решение , дали да си я направя тогава или след 2 години![]()
Haha , няма значение какво е било навремето. Стига си тия безмислени коментари. Аз ви питам едно, вие ми отговаряте друго.
кво ше е тва мъдро нещо, свързано с футбола?
"Господ е българин" ?
Ако питаш мен - прави си, като те гледам едва ли ще има с какво друго да впечатлиш селските пръчки от Майнатаун.
n00bs
Здравейте!Голяма фенка съм на татоировките и тепърва ще си правя.Искам само да попитам..дали татоировка върху зараснал белег на врата под брадата на мястото на collarbones е добро решение?Белега ми е голям около 10 сантиметра и искам да го прикрия с татоировка,но не знам дали е добра идея..дали ще боли много и дали не е опасно на такова място.Благодаря предварително.
кво му е скандалното - що е майна ,се е лайна![]()