- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За татуирането , за или против ?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Айде да не минаваме и на градове, за достатъчно други неща спорим във форума.![]()
Ебавате се вие, ама е малко нелепо да говорите за неща, които не разбирате.
Не говоря за татуси, ами за футбол...
К'ур и за Пловдив, и за Бургас! :Д
НАШИЯТ ГРАД-ВАШАТА СТОЛИЦА
хохохо
Догодина аз и нашия ще се татуираме.Той има един колега дето има такава машина за татоировки.Аз ще си направа татуироки на лявото и дясното рамо като на Паул Ландерс от Рамщайн и без друго имаме прилика с него . А за татко какво ше си татуира незнам.
Не ми допадат с тази цел с която масово се използват - показност , да засили визуално мускулния релеф , да се създаде определен имидж и т.н.
За мъж , татуирал името на починалата си жена една седмица след сватбата - разбирам.
За родители , татуирали си инсулинова помпа отстрани на корема , за да не се чувства 5 годишното им дете-диабетик различно - разбирам.
Но така защото е готино - не ми харесва , безсмислено ми е , грозно ми е , не бих го направила. Голям съм пуритан , не харесвам татуировки![]()
Здравейте!Голяма фенка съм на татоировките и тепърва ще си правя.Искам само да попитам..дали татоировка върху зараснал белег на врата под брадата на мястото на collarbones е добро решение?Белега ми е голям около 10 сантиметра и искам да го прикрия с татоировка,но не знам дали е добра идея..дали ще боли много и дали не е опасно на такова място.Благодаря предварително.
Стани голяма фенка и на учебника по български. Това не може да се скрие с дреха, не ти го препоръчвам, може да имаш проблеми после с работата.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."