.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен Аватара на Anastasiq5910

Exclamation входно ниво по математика 7 клас- ПОМОГНЕТЕ С НЯКОЛКО ЗАДАЧИ МОЛА ( до неделя вечер)

здр понеделник ще имам входно ниво по математика и не мога да реша няколко задачи , които госпожата каза , че ще ги има на теста моля ви помогнете ми

1.Приведете израза А=2x(xx-1)-(x-2)(2xx+4x-1) в нормален вид и намерете числената му стойност за x=4:7 то беше 4 долна черата 7 ама не знам как да го напиша

2.Намерете формула за повърхнината на правилна четириъгълна призма с основен ръб a и околен ръб b Изчислете повърхнината в dm2 (dm на втора степен) при а = 8 см и b=1,5 dm

3.Приведете израза А=2аx(xx-1)-(3x-a)(x+1)+5 в нормален вид и намерете за коя стойност на параметъра а полученият многочлен няма член от първа степен.

4.основата на правилна шестоъгълна пирамида има основен ръб 0,7 dm и лица 126см2 . Ако повърхнината на пирамидата е 336 см2 , намерете апотемата k на пирамидата (в см)

много ви моля понеделник имам входно ниво и тези задачи май са в него , а да знаете ,че съм 7 клас сега .ако може зялото решени е на задачите

Голям фен
    о, колко си мързелива.

anonymous895156
    Guest
    добре, ама ако искаш, ще ти дам решенията и на тези от изпита ви
    Последно редактирано от dimitar., : 09-21-2013 на 13:15

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    то беше 4 долна черата 7 ама не знам как да го напиша

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Научи се от сега да си ги решаваш задачите сама, защото не те виждам в по-нататък какво ще правиш.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    аз си ги реших трите ама тая не мога моля ви само тая ми решете 3.Приведете израза А=2аx(xx-1)-(3x-a)(x+1)+5 в нормален вид и намерете за коя стойност на параметъра а полученият многочлен няма член от първа степен.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Anastasiq5910 Виж мнението
    аз си ги реших трите ама тая не мога моля ви само тая ми решете 3.Приведете израза А=2аx(xx-1)-(3x-a)(x+1)+5 в нормален вид и намерете за коя стойност на параметъра а полученият многочлен няма член от първа степен.
    не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си