.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori

Телефонна дилема или нещо такова.

Предстои ми купуване на телефон. За момента съм се насочила към Samsung Galaxy Ace 2 обаче имам няколко въпроса относно него. Като за начало ме притеснява андроида - малко стара версия е, 2.3. Четох някъде, че можело да го ъпгрейтна до Джели Бийн, вярно ли е това, по какъв начин става цялата врътка и след нея пада ли гаранцията на апарата? (Чувала съм от приятели, че си заминавала след такова нещо.) Второто нещо е, че познати с такива телефони казват, че много забиват. Мога ли да предотвратя такова нещо по някакъв начин? И последно - относно поръчването от интернет съм чувала, че някои от сайтовете отказват ремонти. Според вас кой е най-надеждният сайт за поръчване на такава техника?
    Огледах се за План Б сред HTC, Nokia, LG и Sony, макар да не съм много навита за тези марки. Единствено една експирийка ми улови очото като за резерва ама още се чудя. По-точно тази. За нея мнения някакви? Между двете кое е по-добро?
    Ще съм ви много благодарна ако дадете някакви съвети, защото колкото повече се ровя из интернет, толкова повече се обърквам. Приемам и други предложения, но бюджета ми е 300 лева. Благодаря предварително.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Може да се ъпдейтне официално от телефона или през софтуера за връзка с компютъра, никаква гаранция не пада.
    Ако не ръчкаш излишно и си инсталираш само нужните програми(а не нови лаунчъри и всякакви странични и товарещи) едва ли ще ти забива. От сайтовете по принцип е по-евтино и съответно може да има проблеми с гаранциите, едва ли има 100% сигурност.
    Galaxy Ace 2 е малко по-добър от тая xperia иначе всички от изброените марки са силни, Nokia са с windows phone не с андроид.

За 300 лв аз бих си взел настаро galaxy s 2, желязна машина и бивш топ модел. Единствено може да има малко burnout по дисплея но е неизбежно.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на tori
    Да, за нокията и уиндоуса знам и някак не съм фен, но и тях гледах. Благодаря за бързия отговор.

Супер фен
    Nokia lumia 520/620 е за тебе.Не забива като андроид.
    -----------------------------------------
    www.iskampak.com

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Аз имам точно такъв телефон Samsung Galaxy Ace 2 и да си призная съм атски доволна от него .. (Обичам го)
    Вярно е ,че андроид версията е малко по-стара за ъпгрейдване не мога да ти кажа нищо защото не съм търсила , не ми се е наложило общо взето. За забиването мога само да кажа ,че когато има повече приложения които почти до край запълват паметта тогава започва да забива. И в много редки случай когато отворя повече от две приложения и се прехвърлям от едното на другото. Сестра ми си купи преди месец Samsung Galaxy S 3 mini laflour и нейният забива повече от моя и дори някои приложения които аз имам системно добавени тя ги няма например имам офис пакет за презентации и др. ...
    Аз лично ползвам този телефон от Декември миналата година и все още е като чисто нов ... Препоръчвам ти го да си го купиш ... Цената му спадна доста така ,че според мен не би била лоша покупка
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Повече от фен Аватара на 8bit
    Нещо не ми се връзва в едно мнение да се използват "доволен клиент" и "Андроид версия преди Проджект Бътър"

ПС - аТски ... сериозно?

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Гепи нещо на старо за тия пари..я някой Сенсейшън, Галакси или най-добре Въйфон...бюджетните андроиди са трагедия

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Xperia M, излиза 320 лева с двугодишен договор към виваком. Първите 6месеца таксата ти е 4,90, а после става 9,80 (MaxiCall S се казва планът). Ще имаш и 360 минути към всички мрежи.

http://www.vivacom.bg/bg/residential...peria_m/offers

И е по-добър във всяко отношение от другите показани. По-бърз процесор, по-голям дисплей, предна камера, андройд 4.1 и т..
    Пък и ще е чисто нов, с гаранция.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Xperia M, излиза 320 лева с двугодишен договор към виваком. Първите 6месеца таксата ти е 4,90, а после става 9,80 (MaxiCall S се казва планът). Ще имаш и 360 минути към всички мрежи.

http://www.vivacom.bg/bg/residential...peria_m/offers

И е по-добър във всяко отношение от другите показани. По-бърз процесор, по-голям дисплей, предна камера, андройд 4.1 и т..
    Пък и ще е чисто нов, с гаранция.
    Не лъжи хората, както мошенниците от Виваком,120 минути към всички мрежи в страната и 120 към всички фиксирани мрежи(maxicall s).Смартфона sony xperia m e 340 лева.
    ----------------------------------------------
    www.iskampak.com

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Не лъжи хората, както мошенниците от Виваком,120 минути към всички мрежи в страната и 120 към всички фиксирани мрежи(maxicall s).Смартфона sony xperia m e 340 лева.
    ----------------------------------------------
    www.iskampak.com
    Паляк, не съм излъгал, а съм допуснал грешка при писането, щото съм гледал друга графа. Смартфонът си е 320 лева с 2годишен договор, не можеш да четеш или какво?

Мега фен Аватара на tori
    Добре, мерси на всички ви. В събота ще изляза по магазините да видя накъде и как са нещата и ако купя нещо, ще се похваля.

Мега фен Аватара на tori
    Взех си галакси ейс 2. Благодаря много за мненията на всички ви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си