- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Садо мазо с жена ми
Преди година се хванах с бруталната мацка и ето наскоро к'во става
Тя: Мисля че искам да ме изнасилиш
Аз: Тежък шамар в главата, политане и падане в леглото..(никога не я бях удрял)
дивашки започнах да разкъсвам дрехите и ,а тя плахо ми мълвеше "чак така ли"...
усетих как змея се събужда по могъщ от всякога..дивото в мен мутира и взе челни позиции,
започнах да я притискам за леглото и мачкам грубо, тя ме хвана за к***а и на свойред го стисна с всички сили.. имах чувството, че го изцеди но пускайки го.. кръвта нахлу стремглаво и аз и го набих в полувлажната тясна дудичка... тя извряка, постави ръце на гърба ми и ги прокара до бъбреците.. усетих силна пареща болка там от където бяха минали ноктите и, и тя продължи започна да ме хапе,дере, удря докато я чуках, аз също правих доста груби работи.. след 30 минути и свърших на гърдите а резултатът беше потресаващ... синини драскотини кръв.. пенисът ми беше нахапан... На другия ден отидох на работа целия одран и окъсан. В момента родителите и ме търсят искайки обяснение за вида и въпреки че е на 19 ( множество смучки,драскотини, малка синина отстрани на окото, чухме се тя не могла да ги разобеди.
П.П. Хейтъри не ме интересува вашето мнение ако сте пред мен и вас ще чукам така.. Имам стабилен доход и качествена работа. Възпитан, културен и неконфликтен така се определям аз.. това, че една перверзна мацка ме предизвиква ме прави животно в леглото но не и в живота
И с каква цел пусна тази тема? Да се похвалиш или да потърсиш съвет какво да обясняваш на родителите и? .... Може да си възпитан,културен, неконфликтен, но нямаш грам капка мозък в главата, за да почнеш да описваш интимните ти моменти с "жена ти" в форуми. Интимността не е за публични места.
следващият път се изсерете взаимно един върху друг
все пак имаш стабилен доход и качествена работа
как пък все в тия истории чукате по половин час и повече бре?
О, колко си жесток, когато си те предизвикат!
Welcome to the Jungle...
Аз съм тате... хвана ме
Това ли било садо мазо.
Сигурно псуваш някой, а след това раздуваш, че си го счупил от бой.
Аз тъкмо се чудех какво правиш с "жена си", добре че сподели...![]()
Брау брау