- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пара трябва да взима приятеля ви ?
Точно в месарницата се коли, месокомбинатите зараждат цехове за преработка и магазини.
За това се наричат месарници, намират са главно в кварталите с индианци, хигиената е на ниво, което разболява дори само с коментиране.
Бъркаш се. Повечето от месокомбинатите са снабдени както с кланици, така и с цехове за преработка. Оттам вече месото като такова, или във вид на колбаси, отива по магазините.
Понеже виждам, че си от София - веднага се сещам за точно 2 месарници. Едната се намира в кв. Яворов, по ул. Иван Асен II, срещу 12-то училище, тоест буквално на 5-10 мин от Орлов мост. Другата е близо до спирката на трамваи 20, 22 и 23 и на практика се намира срещу парка Заимов. Това индиански квартали ли са?
Welcome to the Jungle...
Колкото по-малко пари съм взимал, толкова повече са ми стигали.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Оставка!
phaha
okay, magazin za meso da e. ama samo za meso, ne leksi, sani, metro etc. mn po-kachestweno i po-ewtino - wseki inteligenten chowek shte se seti zashto. indianski kwartali, wika![]()
jiweq na pupa na plovdiv i imam takuw magazin na bukwalno 2 min ot nas. ama bali go, sigurno plovdiv e nqkwo biwshe indiansko selo, znam li :S
sorry za latinicata ama prosto ne moga da se oprawq s toq komp da mu sloja bg klawiatura![]()
Нахдочивият потребител може да се справи и без кирилизация на компютъра
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Месарница имам чувството ,че живееш в 19 век![]()
И само не ми казвай кво да правя . Ще си дрънкам,колкото си искам. Аз пазарувам в семейството и знам какви са цените на телешкото и пилешкото в по-големите супермаркети. Ако искаш като ходя следващия път ще ти снимам касовата бележка?
А аз никога не съм влизала в Пикадили, Метро, Била, Сани, Лекси и т.н., ще знаеш.
Като цяло телешкото месо е най-скъпо от трите масови разновидности, а и в малки вериги рядко се намира изобщо, какво остава за читаво телешко, а не кравешко.
Нямам комплекси и притеснения на тема пари, и ако имам връзка, то ще е човек, който също няма. Просто, дребнавостта е досадна. Т.е. дори и да изкарва колкото мен, дори и да изкарва повече, пак може да е дребнав и да има някакви емоции към парите ( към темата ).
Да речем, че е желателно да изкарва колкото мен или повече - за връзка.
Иначе, последно време съм била и с такива, които изкарват повече, и с такива, които изкарват по-малко, но далеч от мисълта за обвързване.
Просто, дразнят ме дребнавостта и комплексите по темата.
А за да се избегнат, наистина ще е добре мъжа да не взима по-малко от мен, защото ще сдухва, а и съм си свикнала да си ходя напред-назад и няма да може да смогва да си поема всичко, и това може да го кара да се чувства зле.
Последно редактирано от NomNomNom : 10-31-2013 на 07:40
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от NomNomNom : 10-31-2013 на 13:27
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако става въпрос за начало на връзка не мисля, че би трябвало да се гледат парите като фактор. Не сте тръгнали да се жените, пък и подобно нещо може да търси само момиче което очаква да я издържат.
Вече ако става въпрос за съвместен живот и семейство мъжа трябва да има поне някакви стабилни доходи, ако не да издържа поне двамата с половинката му да крепят положението. 400-500 лева заплата в такъв случай са несериозни.
Твърде голяма липса на знания по икономика виждам тук.
Как ма е яд, че не продължих да се занимавам с компютри.. ся щях да си издържам едно мини харемче и да гледам хората от високо.... =(
най жалки всъщност са хората на които целта в живота е единствено правенето на пари , това са шибани скиимари и един ден умират в невидение ненаучили нищо от живота
а още по жалки са тези с пари , които нямат знания и не знаят какво да си купят с парите , а дори по някаква невероятна случайност разберат за ценен продукт и си го купят , след това не могат да го използват и рядко стават добри в каквото и да е понеже нямат дисциплинадоста пъти хора с много повече пари от моите са ми се молили за помощ понеже са прекалено тъпи да се справят сами
не винаги от парите идва властта , и е заблуда че парите са равни на знание
валутите са променливи величини , момента в който спрат да ги обеспечават със злато започват да губят стоиността си , идва инфлацията и след това нещо друго което не на всеки ще допаднев един неочакван момент , всички богати ще се окажат по бедни и от изритан от мазето плъх
![]()
Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-01-2013 на 07:38