.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Точно в месарницата се коли, месокомбинатите зараждат цехове за преработка и магазини.
    За това се наричат месарници, намират са главно в кварталите с индианци, хигиената е на ниво, което разболява дори само с коментиране.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Бъркаш се. Повечето от месокомбинатите са снабдени както с кланици, така и с цехове за преработка. Оттам вече месото като такова, или във вид на колбаси, отива по магазините.

Понеже виждам, че си от София - веднага се сещам за точно 2 месарници. Едната се намира в кв. Яворов, по ул. Иван Асен II, срещу 12-то училище, тоест буквално на 5-10 мин от Орлов мост. Другата е близо до спирката на трамваи 20, 22 и 23 и на практика се намира срещу парка Заимов. Това индиански квартали ли са?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Chacho
    Колкото по-малко пари съм взимал, толкова повече са ми стигали.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти си от село, там сами колите, запозната си.
    Месото се купува от магазина, месарници има по малките градчета/села/ където колят по една крава в месеца и цялото село я яде.
    Нито си запознат, нито имаш толкова акъл за да се изказваш. Не разбра ли, че никому не разбира "чувството ти за хумор"

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Колега papugai, не говори глупости... В София, Пловдив, Варна, Бургас има много месарници (или хайде, ако не ти звучи достатъчно градско - магазини за месо). И не си мисли, че в месарницата се коли животното - има си кланници/месокомбинати за тази работа. В месарницата понякога се разфасова на порции и се предлага на клиента.

draid, храната доста поскъпна и не съм убеден дали скоро 400 лева ще са достатъчни. А станеш ли семеен, разходите за храна скачат още повече. И не е само тя - консумативите също са скъпи - например битовата химия. В тази финансова разбивка, която си направил, пропускаш парите за сметки, които се менят според сезона и често са доста солени. През зимата няма как да даваш по-малко от 200-250 лв за сметки, независимо с какво се отопляваш (е, ако си на дърва ще са по-малко, но сравнително малко хора в големите градове се отопляват на дърва).
    Живота в София наистина поскъпна много но с 1200-1400лв можеш преспокойно да живееш ако си сам. Има ли семество вече разходите скачат драстично.

Мега фен
    Оставка!

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Оставка!
    +28428934327519358

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    абе истината е ,че ако живееш в голям град и дохода ти е под 2000 лв си обречен да живееш като пълния мишок
    +1 храната ми е малко над 15лв на ден , 2к е добре

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Точно в месарницата се коли, месокомбинатите зараждат цехове за преработка и магазини.
    За това се наричат месарници, намират са главно в кварталите с индианци, хигиената е на ниво, което разболява дори само с коментиране.
    phaha
    okay, magazin za meso da e. ama samo za meso, ne leksi, sani, metro etc. mn po-kachestweno i po-ewtino - wseki inteligenten chowek shte se seti zashto. indianski kwartali, wika
    jiweq na pupa na plovdiv i imam takuw magazin na bukwalno 2 min ot nas. ama bali go, sigurno plovdiv e nqkwo biwshe indiansko selo, znam li :S

sorry za latinicata ama prosto ne moga da se oprawq s toq komp da mu sloja bg klawiatura

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    phaha
    okay, magazin za meso da e. ama samo za meso, ne leksi, sani, metro etc. mn po-kachestweno i po-ewtino - wseki inteligenten chowek shte se seti zashto. indianski kwartali, wika
    jiweq na pupa na plovdiv i imam takuw magazin na bukwalno 2 min ot nas. ama bali go, sigurno plovdiv e nqkwo biwshe indiansko selo, znam li :S

sorry za latinicata ama prosto ne moga da se oprawq s toq komp da mu sloja bg klawiatura
    Нахдочивият потребител може да се справи и без кирилизация на компютъра
    http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Нахдочивият потребител може да се справи и без кирилизация на компютъра
    http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
    Fail. Я пробвай да напишеш "Da ti eba maikata".. излиза неграмотно !

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Скрий се, че се излагаш.
    Иди в магазина и виж колко струва чистото свинско или телешко и тогава дрънкай.

Да не говорим, ако се отиде до месарница колко по-евтино излиза.
    Месарница имам чувството ,че живееш в 19 век
    И само не ми казвай кво да правя . Ще си дрънкам,колкото си искам. Аз пазарувам в семейството и знам какви са цените на телешкото и пилешкото в по-големите супермаркети. Ако искаш като ходя следващия път ще ти снимам касовата бележка?

anonymous708973
    Guest
    А аз никога не съм влизала в Пикадили, Метро, Била, Сани, Лекси и т.н., ще знаеш.

Като цяло телешкото месо е най-скъпо от трите масови разновидности, а и в малки вериги рядко се намира изобщо, какво остава за читаво телешко, а не кравешко.

Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Еми явно имаме различни разбирания за мишоци хаха
    Много по малко от 2000 лв ? И кво купуват си дрехи от илиенци , пътуват с градския транспорт и закусват баничка с боза ли ? :Д ебаси живота

Климатроник , да всичко си е до нагласа . Но когато имаш пари живееш по-лесно ,не си психически затормозен и това се отразява и на начина ти на живот .
    90% от хората в България живеят този начин на живот факт е.Така,че не мисли,че като имаш ти такива доходи живееш хубаво.Всеки човек има различни разбирания за хубав живот - твоето е такова,моето е друго на трети е трето!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Нямам комплекси и притеснения на тема пари, и ако имам връзка, то ще е човек, който също няма. Просто, дребнавостта е досадна. Т.е. дори и да изкарва колкото мен, дори и да изкарва повече, пак може да е дребнав и да има някакви емоции към парите ( към темата ).
    Да речем, че е желателно да изкарва колкото мен или повече - за връзка.

Иначе, последно време съм била и с такива, които изкарват повече, и с такива, които изкарват по-малко, но далеч от мисълта за обвързване.

Просто, дразнят ме дребнавостта и комплексите по темата.

А за да се избегнат, наистина ще е добре мъжа да не взима по-малко от мен, защото ще сдухва, а и съм си свикнала да си ходя напред-назад и няма да може да смогва да си поема всичко, и това може да го кара да се чувства зле.
    Последно редактирано от NomNomNom : 10-31-2013 на 07:40
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Нямам комплекси и притеснения на тема пари, и ако имам връзка, то ще е човек, който също няма. Просто, дребнавостта е досадна. Т.е. дори и да изкарва колкото мен, дори и да изкарва повече, пак може да е дребнав и да има някакви емоции към парите ( към темата ).
    Да речем, че е желателно да изкарва колкото мен или повече - за връзка.

Иначе, последно време съм била и с такива, които изкарват повече, и с такива, които изкарват по-малко, но далеч от мисълта за обвързване.

Просто, дразнят ме дребнавостта и комплексите по темата.

А за да се избегнат, наистина ще е добре мъжа да не взима по-малко от мен, защото ще сдухва, а и съм си свикнала да си ходя напред-назад и няма да може да смогва да си поема всичко, и това може да го кара да се чувства зле.
    И кой ще е този мъж, дето ще те търпи, "да си ходиш напред-назад" .. ?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    И кой ще е този мъж, дето ще те търпи, "да си ходиш напред-назад" .. ?
    Ахуахуа.

Все едно ми дреме дали някой ме търпи или не.

Едит: Именно, че по-малка част от хората могат да разберат за какво иде реч. Тук вече не става дума за пари, малко по-нагоре сме в пирамидата на маслоу.
    Последно редактирано от NomNomNom : 10-31-2013 на 13:27
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако става въпрос за начало на връзка не мисля, че би трябвало да се гледат парите като фактор. Не сте тръгнали да се жените, пък и подобно нещо може да търси само момиче което очаква да я издържат.

Вече ако става въпрос за съвместен живот и семейство мъжа трябва да има поне някакви стабилни доходи, ако не да издържа поне двамата с половинката му да крепят положението. 400-500 лева заплата в такъв случай са несериозни.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Ако става въпрос за начало на връзка не мисля, че би трябвало да се гледат парите като фактор. Не сте тръгнали да се жените, пък и подобно нещо може да търси само момиче което очаква да я издържат.

Вече ако става въпрос за съвместен живот и семейство мъжа трябва да има поне някакви стабилни доходи, ако не да издържа поне двамата с половинката му да крепят положението. 400-500 лева заплата в такъв случай са несериозни.
    Окей, несериозни са, но как мислите в нашата държава как ще се справят масата хора?! Държавата не предлага, трябва да си тарикат, иначе умираш в картофите - бавно и мъчително!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен
    Твърде голяма липса на знания по икономика виждам тук.

Мега фен Аватара на 102
    Как ма е яд, че не продължих да се занимавам с компютри.. ся щях да си издържам едно мини харемче и да гледам хората от високо.... =(

най жалки всъщност са хората на които целта в живота е единствено правенето на пари , това са шибани скиимари и един ден умират в невидение ненаучили нищо от живота

а още по жалки са тези с пари , които нямат знания и не знаят какво да си купят с парите , а дори по някаква невероятна случайност разберат за ценен продукт и си го купят , след това не могат да го използват и рядко стават добри в каквото и да е понеже нямат дисциплина доста пъти хора с много повече пари от моите са ми се молили за помощ понеже са прекалено тъпи да се справят сами не винаги от парите идва властта , и е заблуда че парите са равни на знание

валутите са променливи величини , момента в който спрат да ги обеспечават със злато започват да губят стоиността си , идва инфлацията и след това нещо друго което не на всеки ще допадне в един неочакван момент , всички богати ще се окажат по бедни и от изритан от мазето плъх
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-01-2013 на 07:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си