.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa

Идеална кожа

Здравейте момичета,
    мъъничко съм суетна и лееекичко вманиаченa . Искам идеалната кожа. По принцип нямам много недостатъци, нооо...Споделяйте вашите методи за красива кожа. Какви маски си правите, процедури, от кои продукти сте доволни, как поддържате безупречния вид на лицето, какъв грим ползвате и тн ?

Преди си правех домашни маски, но вече плодовете и зеленчуците ги ползвам само по предназначение.
    Винаги слагам слънцезащитен крем преди да изляза. Пръскам се често с термална вода. Не пропускам да направя няколко маски през седмицата. От време на време ексфолирам с едни гелчета. А веднъж в седмицата си правя пилинг.
    Гримът при мен почти няма значение. Гледам да не излизам без BB крем, защото забелязах, че наистина предпазва кожата.
    И аз много се ядосвам когато ми излезе пъпка. А червенината по носа ми през зимата направо ме влудява.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Рядко са хората с изцяло перфекционирана кожа. Преди ползвах най-различни маски, гелове и кремове за почистване, но всичките се оказаха пълни боклуци. Най-накрая намерих нещо, което много ми хареса. Всяка вечер си почиствам лицето с това - http://3.bp.blogspot.com/-poZqoj-Wr_...0/DSC_0004.JPG , след което нанасям крем Здраве лека формула. Не нося фон дьо тен, BB крем или пудра, защото всичко е една пълна химия и изсушава кожата (от личен опит!!!).

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    LipSy, откъде го купуваш? Не съм виждала такава марка досега
    Love is everything!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka Виж мнението
    LipSy, откъде го купуваш? Не съм виждала такава марка досега
    И мен ме интересува.

В Австрия я имаме тази марка в ДМ, в България обаче нямам спомен да съм ги виждала..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И аз тази марка съм я срещала в Австрия и Германия. В България не съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си