.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    kynito
    Guest

Question СПЕШНО!? Какво мислите за това

С приятеля ми правихме секс преди един ден към 21.30ч. с презерватив и той искаше да свърши в мен,но когато свърши и го изкара презерватива беше скъсан а от мен изтече малко сперма, после влязох да пикая и изпиках малко сперма. На другия ден към 13.05 изпих едно хапче Escapelle, и нямаше странични ефекти освен,че се чувствах доста отпднало! Притеснена съм и постоянно мисля, дали нещо може да се обърка и да забременея,страхувам се! Моля ви не ме нападайте, направих грешка знам... Дали ескапел ще ми помогне... изпих го на 14стия час... Има ли възможност да съм бременна страхувам се много!!!!!!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Попринцип е най-добре, ако Ескапел се пие до към 12-тия час, обаче 2 часа отгоре не са толкова фатални. Може да ти се прояви междинно кървене между 3 и 5 дена след приема на хапчето, обаче не е задължително. На мен ми се е налагало 1 път да го пия и то след 24-я час и нямаше абсолутно никакви странични ефекти. Даже менструацията ми дойде на датата, на която трябваше. Сега просто ти остава да чакаш...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нищо друго не ти остава освен да чакаш

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kynito Виж мнението
    после влязох да пикая и изпиках малко сперма.
    o.O

Не си бременна, но си толкова глупава... За Бога, освен ако не си мъж, няма как да "изпикаеш сперма". Вземи си научи собствената анатомия малко.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За Бога, освен ако не си мъж, няма как да "изпикаеш сперма". Вземи си научи собствената анатомия малко.
    Ти ще й кажеш какво е изпикала, пък!

Беше бяло и в повечко количество какво може да е според теб? PinkPan7her

Вземете прочетете малко информация, вместо да се излагате. Как ще си изпикала сперма, биология 8ми клас не си ли учила, че не пикаеш от същата дупка...
    И за какво си го пила този Ескапел, била ли си в овулация или и това не знаеш?

Не не бях!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Попринцип е най-добре, ако Ескапел се пие до към 12-тия час, обаче 2 часа отгоре не са толкова фатални. Може да ти се прояви междинно кървене между 3 и 5 дена след приема на хапчето, обаче не е задължително. На мен ми се е налагало 1 път да го пия и то след 24-я час и нямаше абсолутно никакви странични ефекти. Даже менструацията ми дойде на датата, на която трябваше. Сега просто ти остава да чакаш...
    +1
    Един път ми се наложи да го пия, и при мен не е имало никакви странични действия, и цикъла си ми дойде на време без ексцесии.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от milijua Виж мнението
    Беше бяло и в повечко количество какво може да е според теб? PinkPan7her
    Девойче... някакво микроскопично бяло течение е било, секретът, който отделяш ти, докато правиш секс.
    Пенисът, съответно предполагаемата сперма беглец, влиза във влагалището ти.
    Урината излиза от уретрата.
    Това са две различни неща, НЯМА как да изпикаеш сперма, защото това значи да е била в пикочния ти мехур!

Супер фен Аватара на NissaN
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...5-%D0%BC%D0%B8 Тези теми са еднакви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си