- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Реших да няма заглавие
Здравейте,
вярвам, че има много момичета, а сигурно и момчета, които имат моя проблем (ако може така да се каже така дори).
Аз съм момиче на 18 години и не харесвам начина, по който изглеждам. Като цяло хората до колкото разбирам ме намират за най-общо сладка, но аз като се погледна в огледалото и мнението ми се разминава с общото. Вярвам, че за да приема, че изглеждам добре е нужно аз да го повярвам. Дребна съм ~160см., тежа ~50kg всичко в норми горе долу, обличам се нормално, не размъкнато и не разголено, поддържам лична хигиена, не ползвам грим твърде защото не искам. Имам само малък проблем със зъбките, а именно, че не са много бели (не са и жълти де), та ползвах избелващи пасти и води за уста, ама не та не и тук ще се радвам ако се включите с още някой съвет. Просто искам някак да придобия самочувствие, а не виждам как. Имам приятел и получавам комплименти от него, но то е все едно баба ми да ми казва, че съм красива. Може някои хора да сметнат темата за малоумна (и защо пък не), но все пак.
Може би сега някой ще се включи с изказване от сорта на " приеми се каквато си " , " бъди себе си " и дрън-дрън ама с просто ще ти кажа,че или си красива ли или не си :Д. Трябва да приемем всички жени, че не може всяка от нас да бялото и красиво лебедче.
To infinity and beyond.
Точно пък трябва отвътре да се почувства красива,за да го види в огледалото.Не се променя външността ни,а начинът по който се виждаме.Аз имам същия проблем.Всички ме описват като сладка и харизматична,но аз виждам само проблемите ми.Имам си приятел,който непрестанно ми казва колко съм красива,но не му вярвам.Когато реша че не може вече така правя някаква промяна.Слагам си грим, избирам си по-шарени дрехи,които да подчертават положителните страни на тялото ми /разбирайте гърдите хаха/, правя си модерна прическа и се отдавам на спа по цял ден.Е, спато ми е домашно и аз съм си маникюристка, масажистка и козметичка, но после е страхотно да си гледам шарените нокти и изравнения тен на лицето ми.Та идеята ми е авторката да се вгледа в себе си,да набележи неща, които не харесва,но може да промени и да експериментира.Да започне фитнес, да си подстриже косата,да си направи бретон, да се накъдри и да не се гледа много в огледалото.С времето образът в огледалото ще се промени.Успех!
О, разбира се че човек може да се промени, естествено не коренно, но поне задоволително. Като за начало, направи няколко процедури в козметичен салон, примерно, почистване на лице, оформяне на вежди, посети фризьор, не жали косата си, придай й младежки вид, боядисай я в красив цвят, поддържай маникюра си и т.н. Ползвай грим, защо не?! Никой не е казал, че трябва да се маскираш като чалга фурия, но един молив, с който да подчертаеш очите си или едно червило в топъл цвят биха изглеждали доста добре. Относно белотата на зъбите, лично за мен, единствения начин е избелване при стоматолог, не мисля, че която и да е паста или някакъв друг продукт биха помогнали. Идеята за фитнес или друг вид спорт е страхотна, няма по-хубаво нещо от една стегната мацка, със секси бедра, дупе, коремче... а виждам, че ти имаш волята за това![]()
Паста за зъби Елгидиум. И няма нищо лошо в това баба ти да ти каже, че си красива!
Ъм, наскоро ползвах избелмащи лентички за зъби и има ефект. Марката е Crest. :Д
my_username, да не би да си моя изгубена отдавна сестра близначка по акъл?![]()
Hold on to me. Never let me go. (h)