- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Жал ли ви е за Димитар Фекалов?
Я кажете
да ви чуя
нананайна
нанануя
Педалите трябва да се ритат само в краен случай.
Не, искам хубава темичка да ме възхвалиш, пък аз ще си помисля над офертата ти за секс в кола извън града![]()
Природата достатъчно те е наказала, няма нужда и аз.
Така ще кажеш, ама още не можеш да седнеш спокойно, след като ти пръснах дупето :S
Това е бил баща ти.
Голям hint.
Димитър Фекалов е прост, селски дюнерджия, който носи турски якенца с нашивки на Стоун Айлънд и който си избива комплексите по тийн форумите вече няколко години.
Димитар си е турчин, така че си е нормално да носи турски якенца.
ОР = Wax
Wax - Banned!
M467 = Mxyz = Илко a.k.a global = Banned
Димитар = Фекалов = Илко = Banned скоро.
M467 = Алекс = global = not banned.
Митето май още го нямаше тук, когато се обсъждаше този фундаментален въпрос. Ако на някой му се занимава, да му разкаже.![]()
Welcome to the Jungle...
Вие сте бедняци без никаква собственост, а ние имаме собствени апартаменти, затова вие можете единствено да хвърляте кал по тези, на които завиждате.
ЗаВиЖдаЙтиИиИ, дрислиии, мръсниии, Илко си има апартамент!
Welcome to the Jungle...
ГрандФекале, много са ти свежи лафовете и ако ги кажеш още веднъж, ще ти е за първи път!
Аналозар Милков Калайджиев - Аналната Вакса - като една типична фекалия е по-добре да не се настъпва, защото се размирисва много повече.
Но поради това, че той е фекализирал целия форум, вече няма накъде повече да се разсмърди.
Затова го призовавам в следващия си пост да се обърне към баща си поименно и да му каже, каквото има да му казва!