- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Телефона ми :(
Здравейте ! Преди 3 месеца ми взеха нов телефон - samsung galaxy s4 . Но вчера му се случи случка , изпуснах го и стъклото му се напука изглежда точно така като този четвъртия черния телефон http://prodavalnik.com/smyana-na-sch...hone-i21239759 . Та някой знае ли колко пари ще ме оръсят за да ми сменят стъклото ? Иначе сичко си му работи нармално .
Извинявам се , ако темата не е за тук .
Последно редактирано от mrankoniiii : 10-03-2013 на 06:10
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Като ти купуват толкова скъпи неща, ще се научиш да ги пазиш. Не после да ревеш по форумите.
Първо то пише, че при тях е 100 лв., но най-добре отиди в магазина от който си го купил и попитай там, може и да е по евтино, но едва ли. И следващия път внимавай повече.
В сайта, под снимката на телефона си пише колко струва да ти го оправят.
Отиди в магазина. Мисля, че около 100тина ама това са само догатки.
Миналата година баща ми ми даде неговия телефон мн готин и аз отидох у една фр и като го испуснах на цимента у тях и се развалиха копчетата му нищо чесно казано ще ти кажа внимавай повече при следващия си телефон и можеби трябва да отидеш в магазин за панели там ще ти дадът ново смисъл не нов телефон а нещо като тъч скрийн незнам са нещо такова ! С пари естествено имах и един друг телефон който ме дразнеше много и го разлепих целия иначе ми смениха целия телефон и стана като нов някъде за 20 леваМоже би не съм се изказала добре но нищо.
![]()
![]()
![]()
^_^
Сега ще ми взимат iphone 4 или 5 и ще го пазя много не ми пука(H)
![]()
crazyfenka, казвали ли са ти, че не си много умна?
Можеш да си поръчаш стъкло по ebay и да си го смениш сама. Или да помолиш някой, който е сръчен в ръцете да ти го смени. На една приятелка ѝ се счупи така HTC-то. От сервиза и взеха 200 лева и след 2-3 седмици пак ѝ се повреди дисплея.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
хях, гледам стъклата са по 8 долара, то доставката ще ти излезне по-скъпо.
Китайците в ebay обикновено пращат безплатно. А HTC-тата не са по-малко чупливи от Samsung. Последните са 1-2 леки изпускания и резултата е като на авторката.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако телефонът ти е в гаранция и няма други външни забележки няма да ти вземат пари. Поне на мен не ми взеха да ми сменят тъч скрийна.
100 лв друг път
един приятел си изтърва с4 и замина да го оправят и поправката му беше повече от 300 лв, на места е и по 480 хаха
Горе вече споменаха цените.А иначе можеше поне да си вземеш предпазна калъфка щом ползваш скъп телефон.
Оправиха ми го за 145 лв.![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън